Следва

Tommy Hilfiger Есен 2020: Красота, равенство, щастие

Ди в пълен блясък: тоалетите на Даяна върху снагата на Ема Корин в The Crown Season 4

Oт сладкобуза детегледачка до звезда на стила!

All fashion преди 3 години

Netflix продължава да гъделичка любопитството ни с кадри от The Crown Сезон 4 и едно става ясно: най-новият сезон на поредицата съдържа най-забележителните модни моменти досега!


Love to Quote: 25 цитата от принцеса Даяна



Първият трейлър на The Crown Season 4 ни запознава с принцеса Даяна и Маргарет Тачър


Дизайн екипът на продукцията успява идеално да пресъздаде историята на кралската мода - от пищните бижутата на принцеса Маргарет и сцената с принцеса Ан с корона в банята - всичко е един превъзходен моден спектакъл! Нещата обаче са на път да се нажежат с представянето на лейди Даяна Спенсър в сезон 4-ти - предстоящата част от сериала проследява сарториалния й възход от учителка в детска градина (ах, тези сладки бузки) до международна героиня - най-противоречивата и, безусловно, най-обичаната.

Някои от промо-снимките, вече пуснати от Netflix, както и тези, направени на снимачната площадка, показват новото попълнение в сагата - актрисата Ема Корин, изтънчено слята със стиловата харизма на Ди. Визиите на Ема, пресъздаващи тези на покойната принцеса, включват всичко - от класическия Sloane Ranger (характерен за средната към висока класа на британското общество) туид през много тафта, полка точки, рюшове, плетива и други.

Вижте някои от тоалетите на Принцесата на народа, безупречно (или не дотам) пресъздадени в продукцията. Гледаме сезона от 15-ти ноември!


Осемте Даяни: актрисите, дръзнали да се превъплътят в Принцесата на народа


Когато новините за връзката на лейди Даяна Спенсър и принц Чарлз попадат в заглавията, започва манията на пресата - всички пишат за сладката и срамежлива Даяна! Папараците често я хващат по пътя към учителската й работа в детска градина "Млада Англия“ в Пимлико, облечена в сдържани трикотажни изделия, опростени блузи и дотоклова класически, че чак незабележими блейзъри. Корин сподели именно такъв аутфит recreation в своя Instagram, очакваме да го видим и в движение в 4-тия сезон.

Даяна като младоженка избира да бъде далеч от скандалното, като се стреми да влезе плавно в кралския стил-протокол. Пример е този момент, запазен от турнето й в Канада през 1983г. Подобен стил ще видим в последната серия на сезона с Корин, в която актрисата е издокарана с това жълто костюмче в опит да се наподоби роклята с ниска талия и двуредно закопчаване на Даяна отпреди 37 години. 

По време на сватбената репетиция през юли 1981г., Даяна е заснета как излиза от катедралата "Свети Павел" в синя флорална рокля, закопчана догоре. Моментът е очарователно пресъздаден в Тhe Crown. Катедралата "Уинчестър" е фон, а Ема Корин се появява на снимачната площадка в поразително подобна рокля, наметната с бежов шлифер.

В сериала присъства и силна сцена от рождения ден на принц Чарлз в Кралската опера през 1987г., когато Ди e облечена в тъмносиньо одеяние без презрамки - рокля на дизайнерката Катрин Уокър. В The Crown я виждаме лилава и с шал, вместо с колие - образът е красив, но различен. 

По време на турне в Австралия с деветмесечния принц Уилям (1983г.), Даяна излиза в Пърт, облечена в зашеметяваща розова рокля на точки на Доналд Кембъл. В сцената в The Crown, заснета в Алмерия (Испания), виждаме почти идентично розово бижу. Плюс шапка едно към едно.  

Разбира се, налице е и една от топ визиите на Даяна. Тя носи тази рокля на Виктор Еделщайн в Бруклинската музикална академия през 1989-та, когато посещава Ню Йорк. По време на снимките на сериала в Манчестър, Корин е заснета в безкрайно подобна дреха от тафта.


Кейт Мидълтън и гардеробът й в Пакистан: спомен и респект към Ди


Като имаме предвид, че това е една много малка част от изобилието от стилови върхове, което крият в ръкава си Netflix и The Crown, представете си колко е хубаво, че до премиерата остават само 10 дни!  

More All fashion