Следва

Кой е съпруг номер 3 на Скарлет Йохансон?

Обичта на известните: Киану Рийвс и Александра на шопинг в Берлин

Тя и Той

Celebrities преди 3 години

Тя - малко позамислена, фина, черно-сива, включително косата.
Той - приповдигнат, натоварен до ушите, елегантно скроен, младеещ.

Киану Рийвс и приятелката му Александра бях засечени от ловци на интимни мигове в Берлин, където двойката е по повод снимките на "Матрицата 4", лента, която няма как да мине без холивудския секссимвол.


Големите любовни истории: Киану Рийвс и Александра Грант


Който в конкретната поредица от небрежни кадри допълнително доказва, че е от най-симпатичните образци на съвременното холивудско мъжко войнство. Скромен, приятно позитивен и видимо отличен кавалер, Рийвс с наслада мъкне торбите от ежедневния шопинг, придружен от гаджето.

56-годишният актьор, припомняме, демонстрира пред света любовта си през ноември миналата година, когато двамата с Александра се появиха за пръв път заедно на официално събитие. От онзи момент досега вървят спекулации дали връзката им датира от приблизително същия период или двамата се обичат от години. По последното няма потвърждение засега, но все едно, двамата видимо са щастливи.


Обичта на известните: Киану Рийвс и новата му любима


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 4 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 44 минути

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.