Следва

Годежът на годината: Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Колко важен може да бъде един аксесоар?

Вероятно всяка от вас, мили дами, би посочила именно аксесоарите като основа на тоалета. И не само дамите, разбира се. Но днес сме на женска тема, затова ви питаме – как избирате своите аксесоари и какво е важно да съчетават те?

Health преди 3 години

Разбира се, вариациите са хиляди – от семпли и лесно комбиниращи се, до ярки акценти. Но нашия днешен прочит е в съвсем друг – днес можем да носим аксесоари, за да даваме надежда. И именно продуктите с кауза са онези – най-важните, които ни правят красиви не само отвън, но и отвътре.

Да помогнеш на кауза – тази възможност ви дават продуктите от розовата серия на Avon, които са пряко обвързани с Мисията на Avon срещу рака на гърдата. Най-важното, което трябва да знаете: 100% от печалбата от продажбата на всеки благотворителен продукт се дарява за борба с коварната болест.

Как работи на практика? Помощта се случва с един малък жест – поръчка на благотворителен продукт от розовата серия на Avon. Можете да избирате от разнообразни артикули – бижута, аксесоари, продукти за дома; да поръчате за себе си или за подарък и да ги носите с гордост, защото средствата са помогнали в битката срещу рака на гърдата.

Всяка година Avon и Фондация „Една от 8“, партньор на кампанията от повече от 5 години, заедно набелязват най-наболелите сфери, които се нуждаят от подкрепа. Набраните средства се даряват и това прави възможно организирането на информационни кампании за важността на ранната диагностика, извършването на безплатни профилактични прегледи, както и осигуряването на подкрепа на диагностицирани жени – психологически, информационни, практически и юридически консултации, които Фондация „Една от 8“ предоставя директно на дамите, техните близки и семейства.

Е, помислете пак – колко е важен аксесоарът? Сега той може да донесе надежда, ако е аксесоар с кауза.

More from View Sofia

По-модерна от Кейт и Меган: Беатрис Казираги е най-стилната принцеса в Европа

Celebrities преди 1 година

Съпругът й Пиер Казираги е осми в линията за трона на Монако. Личността на Беатрис обаче изобщо не е забележителна по само тази причина. Безупречният стил, маниери и умението да запази дискретност и да не привлича излишно внимание към себе си са само няколко от големите й достойнства. Показваме как се облича монегаската принцеса, която определено може да се съревновава с модните първенци в британското кралско семейство.  

More Health