Невероятна! Мелания Тръмп гласува в Gucci

Невероятна! Мелания Тръмп гласува в Gucci

Флорида, 3 ноември 2020-та

С прибрана коса - отличено преценен знак за сериозността на момента, в блестяща форма, на обичайния ултрависок ток, госпожа Тръмп пусна гласа си в урна във Флорида вчера преди обед.

Като следим дали това ще е една от последните появи на Мелания като Първа дама на САЩ или напротив, стилистичните върхове тепърва предстоят, признаваме за пореден път, че тази жена се справя блестящо с ролята си.


Най-впечатляващите модни превъплъщения на Мелания Тръмп като FLOTUS


Непридружена от съпруга си, логично, след като той по това време беше на заключителен предизборен митинг, а само от бодигардове с маски, величествената 50-годишна Мелания упражни правото си на глас в Палм Бийч в убийствен ансамбъл от рокля с плисета и характерния за марката принт на вериги от Gucci, бежови обувки Кристиан Лобутен и луксозна Бъркин - чантата на Ермес, която няма някой, който да сбърка как изглежда.

Същото се отнася и за госпожа президентшата. Смеем да кажем, че с такава жена избори се печелят по-лесно, отколкото с друга. Да видим дали днешният решаващ за преброяването на гласовете ден ще ни опровергае или не.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.