Следва

Вариант да не си купим най-секси свещите на годината? Н-Я-М-А такъв!

Невероятна! Мелания Тръмп гласува в Gucci

Флорида, 3 ноември 2020-та

Celebrities преди 3 години

С прибрана коса - отличено преценен знак за сериозността на момента, в блестяща форма, на обичайния ултрависок ток, госпожа Тръмп пусна гласа си в урна във Флорида вчера преди обед.

Като следим дали това ще е една от последните появи на Мелания като Първа дама на САЩ или напротив, стилистичните върхове тепърва предстоят, признаваме за пореден път, че тази жена се справя блестящо с ролята си.


Най-впечатляващите модни превъплъщения на Мелания Тръмп като FLOTUS


Непридружена от съпруга си, логично, след като той по това време беше на заключителен предизборен митинг, а само от бодигардове с маски, величествената 50-годишна Мелания упражни правото си на глас в Палм Бийч в убийствен ансамбъл от рокля с плисета и характерния за марката принт на вериги от Gucci, бежови обувки Кристиан Лобутен и луксозна Бъркин - чантата на Ермес, която няма някой, който да сбърка как изглежда.

Същото се отнася и за госпожа президентшата. Смеем да кажем, че с такава жена избори се печелят по-лесно, отколкото с друга. Да видим дали днешният решаващ за преброяването на гласовете ден ще ни опровергае или не.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.