Следва

Изнудена ли е Даяна за ОНОВА интервю, което слага край на брака й с Чарлз

Да прецакаш големия шеф: холивудският "гаф" Шарлот Кърк

Прилича ли ви на сагата Мегз - Карбовски? Има защо... 

Celebrities преди 3 години

Всички обичаме да слушаме за любовни драми и скандали. Историята на Шарлот Кърк ни заинтигува по особен начин. Тя е на 19 (когато започва историята, която разказваме, днес е на 28), с големи красиви очи, златисторуса коса  и способност да получава всичко, което поиска, само с поглед. А това, което Шарлот Кърк иска повече от всичко, още от малка, е да бъде филмова звезда.

През 2012-та Кърк пристига в Ню Йорк с идеята да създаде връзки и да се “набута“ в подходящите среди, за да изгради имидж на звезда. И успява, не по начин достоен за хвалби, но все пак получава своето. Среща се с по-възрастни мъже, които често й "помагат" да осъществи кариерата си. Първи е Рей Маркович, адвокат и продуцент на нискобюджетни филми. “Имам нужда от жена за една сцена...“ , и ето я Шарлот в първия й филм “Черно куче, червено куче“, придружаваща Джеймс Франко. Или поне така си мисли тя. Кърк има само една реплика, а на всичкото отгоре накрая кратката сцена е изрязана от филма. Все пак, това участие и запознанство й дават начален старт и тя се мести в Лос Анджелис със самочувствието, че ще получава роли и ще бъде приета сериозно като актриса.

Дъщеря на телевизионен и видео инженер, Шарлот израства в предградията на Лондон. Тя е диагностицирана със синдрома на Аспергер (от аутистичния спектър) на осем години. "Не бях нормална ученичка и не се радвах много на училището“, казва. На 11 се вдъхновява от “Отнесени от вихъра“ със Скарлет О’Хара и решава, че призванието й е да бъде актриса. "И така, след като завърших училище за драматургия на 19 години, си събрах багажа и се преместих в САЩ“. В Лондон забелязва влиянието си над мъжете и постепенно се учи да го използва в свой интерес, което се превръща в главния й и единствен подход. Младата кокетна дама пристига в Ню Йорк, въоръжена с моделското си портфолио, нетърпелива да започне кариера. Нахъсана и смела, влиза абсолютно неканена на партита в Лос Анджелис, където се запознава с хора от бранша. Развълнувана и въодушевена, споделя на бивш любовник и фотограф от Лондон за вълнуващия си нов живот. Щяла да бъде звезда! "Тя беше по-решителна и амбициозна, отколкото осъзнавах по онова време“ , разказва впоследствия той.

Не след дълго Кърк започва да си събира като в колекция големи богати шефчета, които върти на малкия си пръст. Един от тях е Стив Тиш, потомък на футболното семейство на Ню Йорк Джайънтс и продуцент на филми като “Форест Гъмп“. През 2012-та има кратка любовна връзка с още по-богат милиардер - австралийският казино магнат Джеймс Пакър. Тогава на сцената се появява Кевин Цуджихара, по онова време председател и главен изпълнителен директор на Warner Bros. Entertainment. Той и Кърк се засичат от време на време, но през 2013 г. явно нещо доста сериозно се заформя. Новината за връзката им избухва през март 2019-та, когато някой пуска анонимно поредица от скандализиращи съобщения между двамата, от които става ясно, че привидно в замяна на секс, ръководителят на студиото осигурява на Кърк участие в “Бандитките на Оушън“ от 2018 г., наред с много други роли. В рамките на дни след изтичането на информацияра, макар Цуджихара да отрича твърденията, той е принуден да подаде оставка от Warner Bros. Дали пък самата Шарлот не стои зад съботажа? Възможно.

Ако смятате това за скандално, то следващото, което ще ви разкажем е направо шокиращо. Цуджихара може да е бил могъщ изпълнителен директор в Холивуд, но вицепрезидентът на NBCUniversal, Рон Майер, си е жива легенда. На 18 август 2020 г. Майер публикува изненадващо изявление: "Наскоро разкрих на семейството и компанията, че съм сключил споразумение под заплаха с жена извън компанията, която е направила фалшиви обвинения срещу мен. Разбира се, това е жена, с която имах кратка връзка, основана на взаимно съгласие, преди много години. Направих това оповестяване, защото разни хора научиха за споразумението и непрекъснато се опитват да ме изнудват за пари или възнамеряват да публикуват неверни твърдения за мен."

Не след дълго холивудските клюкари установяват, че въпросната жена е именно Шарлот Кърк. Отново от изтекли съобщения става ясно, че Шарлот и Майер се срещат в Лондон на 4 май 2012 г., на афтър партито за лондонската премиера на ”Снежанка и ловецът“. Докато Чарлийз Терон, Кристен Стюарт и Крис Хемсуърт се смесват с останалата част от актьорския състав, всемогъщият Майер (67), е представен на неизвестната 19-годишна Кърк. Скоро след това те имат две срещи на дискретни места в Ню Йорк и Лос Анджелис, внимавайки никога да не бъдат виждани заедно. В края на краищата, Майер е женен мъж. Привидно аферата им е забравена, но осем години по-късно гигантската кариера на Майер в Universal приключва светкавично. "Най-обичаният човек, който някога е притежавал Холивуд или притежавал каквото и да било: с едно телефонно обаждане и е вън“ , пише Ричард Ръшфийлд. За него внезапното падане на Майер е "истинска холивудска мистерия“, която изглежда направо като от филм.

В центъра на сагата, разбира се, е Шарлот Кърк, която за една нощ става известна в медиите. Не с хубави и хвалебствени думи, но пък се радва на внимание. Коварната интрига не приключва с Майер, скоро още двама от любовниците на Шарлот - режисьорите Джошуа Нютън и Нийл Маршъл, се появат в пресата като обвинени в изнудване - обвинение, което те категорично отричат.

Както казва Марти Сингър, най-яростният адвокат в Холивуд, Шарлот е един “вълчи капан“ за властните мъжленца. Кърк се възползва от секс връзките от миналото си и изнудва влиятелни бизнесмени за пари и услуги и на всичкото отгоре някак успява да прикрие истината под маската на една изтормозена и насилена жена. Толкова добре успява да заблуди хората, че през октомври 2020-та група демонстранти протестират пред съда на Лос Анджелис с табели с надпис "Нека Шарлот говори!“ и на практика я превръщат в най-новото лице на #MeToo. Иронично, а? След изтичането на скандализиращите съобщение обаче организаторите на движението се засрамват и се чувствaт обидени.

“Шарлот винаги е искала да напредва в кариерата чрез таланта си“, казва неин колега. "Но тя видя онези властни мъже и хищническото им държание, и започна да играе жертва нарочно, казвайки: "Хей, ако тези мъже печелят власт чрез измама, чрез интриги и се възползват от хората, аз ще играя по единствения начин, който мога, а именно чрез женската си сила да ги използвам както мога ... ако ми се вържат."

Кърк въобще не се срамува от постъпките си, дори се забавлява, играейки тези игрички и продължава да намира други мишени. Все пак, не е дошла в Холивуд, за да бъде добър човек, а за да извоюва слава и успех. Тя погребва кариерите на двамата големи шефове, Мейер и Маршъл, тотално заблуждава и унижава движението на #MeToo и губи дори малката си репутация в бранша. След три години съдебни битки печели съвсем легално две от делата и респективно забележителна сума пари. Незнайно е колко още ще продължи това (все пак доста стари и мегабогати господа вече са си взели бележка), но дори и досегашното случило се е достатъчно фрапантно. Шарлот, chill out!


 
В анонса ви питаме дали тази история ви прилича на сагата от уикенда - Мегз - Карбовски, като за незапознатите разказваме вкратце, че Мегз обвини тв-водещия и журналист, че я е изнудвал за секс, за да участва в предаванията му. Оставяме на други медии да нищят родната действителност в детайли, но факт е, че този тип взаиммотношения не са нито от днес, нито оттук. Желаем приятен ден! #metoo  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.