Следва

Готвим си ето тези три зеленчукови красоти!

Helloween 2020 не ни разочарова: Cardi B е Медуза, а Lizzo мухата на главата на Майк Пенс?!

Преди да се завърнем към домашните анцузи, хвърляме последен поглед върху дозата iconic модни визии, които получихме покрай Хелоуин тази година.

Celebrities преди 3 години

Да, пандемията и върлуващият вирус си остават най-страшното от Вси Светии 2020-та, но нашите любими звезди не отстъпиха. Интересното тази година беше, че повечето известни личности заложиха на доста по-сложни костюми и грим, а голяма част използваха образите си с цел да окуражат сънародниците си да гласуват на изборите за президент на Америка. Някои дори надминаха очакванията ни. Ето и едни от най-вълнуващите преобразявания тази година:

Lizzo

Лизо е една забавна голяма фурия и всъщност е страхотна! Тази година тя се фокусира върху влиянието си в социалните медии, за да окуражи хората да гласуват и използва доста интересни политически персонажи... точно преди да се преобрази като известната муха, кацнала на главата на Майк Пенс, Лизо позира в къс топ с американското знаме в Instagram, влизайки, както казва тя, в образа на „Леля Сам“ от известния лозунг на чичо Сам “I want you!”. Но мухата... that's something else!

Steven Raj Bhaskaran

За дизайнерът на Fecal Matter винаги е Хелоуин, или поне според нас. Стивън публикува поредица от аутфити, които напомнят на паднали ангели в берлинския клуб Бергхайн. Визията е бруталистична, но тези пънкарски абстрактни костюми успяват да задоволят усета ни за естетика. Стъвън е облечен в собствената си колекция сезон Пролет 2021 “Вяра в падналия“ и изглежда потресаващо... но пък вълнуващо.

Kaia Gerber

Кая си е красива, по принцип но... УАУ! Супермоделката и приятелят й, Джейкъб Елорди, влязоха в образите на Присила и Елвис Пресли в костюми по поръчка на Charlotte Knowles. Двамата изглеждат невероятно, а и почти успяха да ни заблудят със снимки, които изглеждат сякаш са заснети през 70-те.


Кая Гербер и Джейкъб Елорди: спортуват заедно или друго


Kendall and Kylie Jenner

Дженър винаги празнуват Хелоуин подобаващо, тази година не прави изключение. Кендал ни срази с изключително секси визия в образа на Памела Андерсън от филма "Barb Wire", а пък сестра й, Кайли, напълно спря дъха ни с костюм на кобра по поръчка от Mugler.

Cardi B

Ах, Карди... ти си out of this world! Дори не сме сигурни как точно да опишем колко гениално и уникално е това преобразяване. Рапърката винаги е "сервирала" жестоки визии, не само на Хелоуин, но и на червения килим. Знаем, че обича да пазарува Висша мода, но това тук е по-скоро мода за Богини. Карди е облечена в костюм на митологичното чудовище Горгона Медуза с питонска опашка от Lourel DeWitt. Честно казано, могъществото, което излъчва, направо ни вкаменява.
 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.