Следва

Givenchy Beauty се появи в TikTok в партньорство с Vogue Turfu

Как Селена Гомез извайва котешки очи, гледаме във видеото на Vogue

Сладка, сладка, сладка! 

Face преди 3 години

Селена във видео на Vogue показва лекия си signature make up look, споделяйки трикчета, любими продукти и методи, които използва и денем, и нощем. Фокусът не е само върху грима, видеото е монолог за менталното здраве, приемането на себе си и за грима като изкуство.


Минимум и с пръсти: Ирина Шейк в грим-туториал за Vogue


Самата тя, работеща от 7-годишна, няма как да не знае това-онова за идеалния грим, а любимото й, изглежда, са ефектът котешко око и червила в червено-цикламената гама. Един вид кукленско грим настроение! 

Открадваме методът на Селена за идеални cat-eyes и й благодарим при всяко следващо слагане на очна линия. Започваме от най-високата точка на окото, рисуваме какъвто ни е на душа край и дължина на очната линия, запълваме, а ако след работен ден трябва много бързо да elevate-нем визията, запълваме и към вътрешната част на окото.

Останалото е класическо, дори леко скучно – слънцезащита (по наши наблюдения Селена дори не сложи достатъчно!), фон дьо тен, бляскави сенки, гел за вежди (почти всички от собствения й бранд Rare Beauty). Интересно ни стана само от течния руж и супер яркото матово червило, но си знаем, че less is more, така че одобряваме!

 

More Face