Следва

Sonia Rykiel се завръща с онлайн магазин, пълен с култовите модели на французойката

Джорджина Родригез в едиториал за L'Officiel

Може би повечко фотошоп, но пък и ценни съвети за здравето

All fashion преди 3 години

Става дума за корицата и основната история в декемврийския брой на L'Officiel Арабия.
26-годишната мацка - половинката на Кристиано Роналдо грее от лицето и страниците на популярното модно списание. Дамата става все по-полулярна, очевидно няма нищо против това, следователно наблюдаваме често често нейни публични появи, включително в такива характерни с традиционализма си издания. Хубавото е, че Джорджина - атрактивна млада жена, за която никой не беше чувал преди Кристиано, но всички чуха след Кристиано, разказва подробно за еждневните си прийоми в поддържането на красотата, за заниманията си, включително работни, и твърди, че Instagram всъщност е далеч от реалността.


Ваканцията на известните: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригез


За поддръжката на здравето и фигурата си, Джорджина споделя: „Правя кардио, танцувам, тонизирам мускулите с тежести, тичам пеша с децата... Само грижата за четири деца е достатъчна активност за всяка жена. Но, също така и спортувам, както демонстрирам в Instagram. Храня се здравословно, но не съм маниак, от време на време се поглезвам с нещо сладкичко. Пия много течности за добра хидратация и, най-важното, правя всичко възможно да спя между 7 и 8 часа на денонощие. Това е цялата ми рутина за здраве."

Относно работата си, госпожа Родригез казва: „Това, което най-много харесвам в работата си е, че не виждам край, няма таван, няма граници за това да се усъвършенстваш, винаги има още нещо, и още едно, което да се направи , да се научи, и после да се направи по-добре, за да се стигне по-далече. Точно като самия живот. Желанието ми да подобрявам самата себе си е това, което ми носи енергия и ме мотивира да правя това, което правя. Надявам се, че това ми помага да се развивам и да бъда по-добър човек."

За нереалната страна на социалните мрежи: „Понякога усещам, че хората около мен ме третират с предразсъдъци, но когато ме опознаят, казват: "Харсева ми каква си всъщност, ти си нормална жена, майка на твоите деца, за които се грижиш като всяка друга майка, трудолюбива си, скромна и смирена". Хората те виждат в социалните мрежи, следват те, защото си известна, гледат, че носиш луксозен часовник или чанта и получават погрешна представа. Една личност не е това, което притежава или носи. Затова и винаги напомням, че Instagram не е огледало на реалния живот. Едно е това, което си въобразяваме и си мислим, съвсем друго нещо е реалността. Чувствам голяма отговорност, защото имам милиони последователи в социалните мрежи. Винаги им се показвам такава, каквато съм, и все пак, не можете да получите цялостно впечатление за някого, гледайки снимките или четейки мини посланията му. Искам да покажа себе си докато спортувам, без грим, с децата - ако слагах само снимките си от списания или червен килим, бих била една неотговорна влиятелна личност. Имам повече от 20 милиони последователи в Instagram, повечето от които са млади хора. Длъжни сме да покажем всичките си страни, за да им покажем, че това е РЕАЛНОСТТА. Най-младите имат нужда от това."

More All fashion