Следва

HBO е лидер със 17 номинации за 67-те награди Златен Глобус

Списание Едно издаде книга Събрани съчинения и събития

Списание Едно ще представи първата си книга и ще отпразнува нейното излизане с малко музика и вино във...

Books преди 14 години

Списание Едно ще представи първата си книга и ще отпразнува нейното излизане с малко музика и вино във Френския културен институт, на 19 януари (вторник), от 19 часа. Само там и тогава изданието ще се продава на цена от 25 лева. Цената в книжарниците е 29,90 лева.

02-09 Събрани съчинения и събития от списание Едно е двуезична книга (на български и английски), която събира някои от най-добрите моменти на месечното издание за първите му седем години. Тя съдържа точно 400 страници и е отпечатана на рециклирана хартия.

Първата част е селекция на 33 от най-силните и емблематични материали от списанието на българска тематика – както текстови, така и визуални. Сред авторите в книгата са Ина Григорова, Богдан Русев, Веселин Трандов, а между фотографските проекти има такива на Мисирков/Богданов и Bliss.

Във втората част за първи път на едно място са събрани и представени в текст и снимки всички събития, които Едно е организирало до момента – акции, партита, изложби, концерти, Sofia Dance Week, Sofia Design Week, Sofia Architecture Week.

В София книгата може да се закупи директно от редакцията на списание ЕДНО на бул. Патриарх Евтимий 22, както и от СКЛАДА на ул. Бенковски 11, Магазин БИОМАГ на площад Журналист 1, Книжарница ORANGE на ул. Граф Игнатиев 18 и книжарници КНИГОМАНИЯ на адреси: бул. Прага 17 в София, бул. Васил Левски 28 в София и в Mall of Sofia на бул. Александър Стамболийски 101.

В Пловдив мястото за продажба е аrtnewscafe на ул. Отец Паисий 38.

Книгата може да се намери и в книжарниците Книгомания в моловете на Пловдив, Варна и Стара Загора.



кадри от София, обичам те (и те искам гола), фотографски проект на Васил Илиев, фотография Никола Михов, постпродукция Асен Илиев, Жоро Николов и Васил Илиев, публикуван в брой 69 на списанието и включен в книгата.

 

More from View Sofia

More Books