Следва

Започват продажбите на новия HUAWEI WATCH FIT в България

Huawei стартира нова кампания „От врата до врата“ за гаранционни и извънгаранционни устройства

Спокойното и пълноценно използване на всички устройства от все по-богатата продуктова гама на Huawei винаги е било основен приоритет на компанията в България

All About Life преди 3 години

Освен смартфони, на пазара и в ръцете на потребителите са все повече носими устройства – смарт часовници и гривни, таблети, а от това лято и ултралеки лаптопи с метални корпуси.

От 28 септември до 28 октомври собствениците на всяко от тях, независимо дали са още в гаранция или са обект на извънгаранционно обслужване, могат да се възползват от популярната услуга „От врата до врата“ на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei. Тя включва безплатна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и обратно към собственика на устройството, която може да се заяви на номер 0800 18818 всеки делничен ден от 9 до 18 ч. Безплатната двупосочна куриерска услуга за гаранционни и извънгаранционни смартфони, таблети, лаптопи и смарт часовници покрива цялата територия на България.

Центърът за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ N6, където посетителите могат да получат сервизна помощ, безплатна дезинфекция на телефона, и чаша кафе, остава отворен, за да може всеки клиент да получи най-удобното и приятно за него обслужване. 

More All About Life