Следва

Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго

Меган Маркъл и принц Хари отдадоха почит на загиналите в Първата световна война

В почит

Celebrities преди 3 години

Меган и Хари, блестящи, и точно навреме, след като позатихна истерията около неясните изборни резултати в САЩ, посетиха гробищния парк в Лос Анджелис, за да отдадат почит на войниците и офицерите, загубили живота си в Първата световна война.

39-годишната бивша актриса и 36-годишният британски принц положиха цветя, набрани от собствената им градина, пред две паметни плочи.


Добра сделка за Меган и Хари, дълъг и сочен договор с Netflix


По повод публичната си изява, една от малкото през годината, Хари е избрал тъмен костюм, на който са окачени медалите, с които е удостоен по време на 10-годишната си военна служба. Меган е в чудесно вталено палто с колан в талията, тъмно, разбира се, в комбинация с тъмни обувки и чантичка.

Съпрузите носят маски, държат се за ръка и са просто прекрасни.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.