Следва

Джил Байдън - някои подробности от живота на First Lady-Elect

Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго

Според близки до Първата дама, в момента, в който се превърне в бивша първа дама, госпожа Тръмп е категорично решена да промени из основи живота си.

Celebrities преди 3 години

На 7 ноември стана известно, че 45-ият президент на САЩ губи изборите срещу опонента си Джо Байдън и следва да напусне Белия дом. Независимо че Тръмп се закани да оспори резултатите в съда, в медиите усилено се дискутират последствията от поражението му - вярно, с броени гласове, но факт.


Мелания в Кливланд, 2016г.

Ние, като медия, правена и четена основно от жени, се вълнуваме в най-голяма степен от по-нататъшната съдба на наистина блестящата по време на мандата на съпруга си първа дама Мелания. За четирите изминали години, Мелания Тръмп ни демонстрира няколко неща:

- че можеш непрестанно да си супер красив, независимо колко натоварена е програмата ти и независимо колко милиони погледи са вперени в теб в търсене на кусур;
- че славянската хубост е несравнима хубост;
- че не всичко тече гладко в който и да е брак, включително в браковете на големите
- че едно палто, една рокля, един чифт високи обувки, едни маратонки или едно яке далеч не седят еднакво на всяка фигура;
- че да възприемеш ролята си и да я изпълняваш професионално изисква и заслужава огромно уважение;
- че да се окажеш на висотата на нечии очаквания е важно, на най-важното е да се окажеш на висотата на собствените очаквания, т.е. видимо да се чувстваш добре в кожата си.

Припомняме, че освен че Мелания демонстрира убийствено добър имидж по време на престоя си в официалната резиденция на Американските лидери, често я виждахме почти да плаче, да не иска да хване съпруга си за ръка, да бъде оставена като безпризорна след половинката си на официално мероприятие, да е лишена от споделен чадър, защото партньорът й изобщо не се сеща, че тя е до него, и още, и още...


Жестът на отхвърляне на Мелания подлуди мрежата


Междувременно Доналд Тръмп бе обвиняван нееднократно в цитираното време в сексуални посегателства и извънбрачни връзки, което, като жени го казваме, адски дразни, а и надали е останало далеч от ушите на съпругата му. Но докато Доналд седеше в президентския стол, евентуален развод в семейството се струваше на нас, журналистите, като фантастична, т.е. невъзможна на този етап перспектива.

Хоп, обаче,кюфтето се обърна, и сега, когато екс-държавният глава на САЩ напуска Белия дом, за възможна бърза раздяла се говори все повече и на все по-висок глас. "Мелания броеше всяка минута до момента, в който той ще напусна поста и тя ще може да се разведе", разказва пред Daily Mail бившият директор по комуникациите в Белия дом Омароса Маниголт-Нюман.


"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания


Според също бившата лична асистентка на първата дама, Стефани Уинстън Волкоф, петнадесетгодишният брак на Тръмп с Мелания е бил просто сделка. Съпрузите спят в отделни стаи, а преместването на Мелания от Ню Йорк във Вашингтон се случва цели 5 месеца след инаугурацията.

Стефани най-вероятно познава подробностите от личния свят на Мелания - двете бяха близки приятелки. Уинстън Волкоф дори написа книга, посветена на first lady - "Мелания и аз: възходите и паденията на моето приятелство с Първата дама". В нея тя подробно описва реалиите в брака на семейство Тръмп и подчертава, че в основата му са сметките: "Доналд получи красавица за жена, а тя - безопасно и стабилно бъдеще".


Нова книга за "несподелената история" на Мелания Тръмп и какво ни разказва


В същото време, Мелания Тръмп винаги е твърдяла, че двамата с Доналд имат прекрасни отношения. Само че, по думите на адвокат Кристини Превите, подобни изявления са били задължение на първата дама съгласно условията на брачния договор. Така че е напълно вероятно, следващата голяма стъпка на мисис Тръмп да е гръмко подадена молба за развод. Постъпка, която Доналд Тръмп, напускащ поста си в Белия дом, едва ли ще оцени високо.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.