Следва

За арт терапията и едно красиво събитие

4 дни до The Crown, сезон 4! Пълният трейлър и още

Чакат ни сватбената рокля на Даяна и страхотният глас на Маргарет Тачър

 

Movies & TV преди 3 години

Официално е: обратното броене до четвъртия сезон на The Crown вече се измерва с дни, не със седмици или месеци, съответно ни поникват криле, неделната вечер се осмисля по особен начин (вечерта на 15-ти ноември гледаме).

Окончателният, официален, пълнометражен трейлър вече върви и хвърля светлина върху кратките отношения между Кралицата и Маргарет Тачър, и ни прави свидетели на зараждащите се чувства между Даяна и Чарлз.

В трейлъра, Оливия Колман, Тобиас Менсъс, Хелена Бонъм Картър и Джош О'Конър изгряват в ролите си, съответно на Нейно Величество, принц Филип, принцеса Маргарет и принц Чарлз. Показаното е поглед и към сватбения ден на двойката Ди и Принца - включително грандиозната рокля на Даяна.


Първият трейлър на The Crown Season 4 ни запознава с принцеса Даяна и Маргарет Тачър


Междувременно, налице са и много официални снимки, директно от снимачната площадка, включително първи кадри на Ема Корин като Даяна и на Джилиан Андерсън (невероятна!) като премиер-министър Тачър.


Ема Корин и Джош О'Конър като принцеса Даяна и принц Чарлз


Емералд Фенел и Ема Корин като Камила Паркрър Боулс и прицеса Даяна

Питър Морган, създателят на сериала, разкрива, че четвъртият сезон дълбае в проблемите на Даяна, основно по треакторията свекър и свекърва, а именно Кралицата и Херцогът на Единбург и техният скептицизъм. 


Ема Корин като принцеса Даяна


Ема Корин като принцеса Даяна в сватбения ден

В The Crown е най-голямата роля на Корин до момента, съответно младата актриса стартира специален профил в Instagram през април миналата година, за да публикува снимки от преживяното. Първият пост, припомняме, бе снимка, на която Ема е заобиколена от вестници, обявяващи новината за избора й за ролята, с добавка: „Каква седмица! Благодаря за любовта."


Елизабет Дебики ще е Даяна в Сезони 5 и 6 на The Crown



Ема Корин като принцеса Даяна


Ема Корин, Джош О'Конър и детенце като Даяна, Чарлз и Уилям

Актрисата казва още: „Обсебена съм от сериала. Доскоро ми бе трудно дори да помисля, че мога да се присъединя към това невероятно талантливо актьорско семейство. За мен такава хипотеза бе почти сюрреалистична. Принцеса Даяна е икона и нейното влияние върху света остава дълбоко и вдъхновяващо. Да се потопя в образа й и да я изследвам през погледа на Питър Морган е най-изключителната възможност, ще се стремя да й се отдам изцяло."


Осемте Даяни: актрисите, дръзнали да се превъплътят в Принцесата на народа



Ема Корин като принцеса Даяна с принц Уилям

Първият тийзър, представящ Корин като Принцесата на народа, идва след новината, че австралийската актриса Елизабет Дебики е избрана да играе по-късната Даяна, през последните два сезона на поредицата, съответно пети и шести.

По-рано тази година излязоха снимки на Даяна на партито за рождения ден на принц Чарлз през 1987 г. в Кралската опера; фотоси на младия принц Уилям, държан от майка си, докато е бременна с принц Хари; лова за великденски яйца в Бъкингамския дворец и Чарлз и Даяна на турне в Австралия, като всеки кадър е старателно пресъздаден след щателно проучване на свидетелствата от реалните моменти от живота на семейството. 


Ема Корин на снимачната площадка на The Crown, като принцеса Даяна

Снимките на The Crown 4 стартират в края на септември 2019 г., когато актьорите Джош О'Конър и Ема Корин са забелязани за пръв път на снимачна площадка в Южна Испания.

Продуцентският екип на The Crown се насочва към Алмерия, за да пресъздаде турнето на младата кралска двойка през 1983 г. в Австралия, на което те водят и деветмесечния принц Уилям. Смята се, че мястото на снимките е Айерс Рок, а Джош и Ема са заснети в поразително подобни тоалети на тези, носени от принцеса Даяна и принц Чарлз, докато позират пред австралийската общественост. 

Джош носи костюм за сафари в цвят каки, ​Ема - бяла памучна рокля, почти напълно идентична с тази на Даяна.


Джош О'Конър и Ема Корин на снимачната площадка на The Crown

Снимките продължават в Малага, където Корин е забелязана, облечена в розова рокля на цветя, която по очарователен начин пресъздава визията на покойната принцеса по време на обиколката.


Ема Корин като принцеса Даяна

Трансформацията на Джилиан Андерсън в министър-председателя Маргарет Тачър също е умопомрачителна - първите кадри от снимачната площадка се появяват през януари. В тях актрисата е с отличителната прическа на Желязната лейди и излъчва забележителната й сила.


Джилиан Андерсън като Маргарет Тачър

Гледаме от 15-ти ноември 2020-та по Netflix.

More Movies & TV