Следва

Yohji Yamamoto x Dr. Martens - ИС-КА-МЕ!

Дженифър Лопес рекламира собствения си обувен бранд

Let's start the holidays a little early because we deserve it!!!

 

All fashion преди 3 години

Цитатът горе е на 51-годишната звезда, по повод анонса, че новата й колекция обувки е факт и може да се купи.

Дженифър Лопес не спи, имаме чувството. Музикант, актриса, майка, добър партньор, бизнесдама, предприемач... може всичко, прави всичко и от всичко произвежда доход. Абсолютен пример за подражание, ако питате нас. В поредицата днес - Джен позира в рекламната кампания на новата серия обувки, чиито дизайнер е самата тя - продължение на сътрудничеството й с марката DSW


И Джей Ло ще прави козметика


В новата рекламна кампания, Джей Ло е стилизирана подобаващо така,че да изпъкнат именно атрактивните нови чифтове. Правят впечатление подчертано високите токове, секси внушението, разнообразието (в колекцията има и кецове, все пак сме в пандемия, но те не са част от визиите в рекламната кампания). Налице от това, което виждаме и което бе анонсирано тази нощ, са доста цвят, още повече детайли и като цяло - директното послание - ако искате да сте като мен, тези чифтове ви трябват!  


Дженифър Лопес пак с колекция обувки - JLo Jennifer Lopez за американската DSW



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.