Следва

Емили Ратайковски ревизира "майчинската мода"

Булките на Viktor&Rolf Есен/Зима 2021

Най-прясната и спираща дъха булчинска колекция на дуото

Runway преди 3 години

Това е най-новата Mariage колекция на артистичния дует, която обхваща, пречупени през техните фини сетива, тенденциите за идния сватбен сезон. На първо виждане красотата на показаното е спираща дъха.

На второ - вече отчетливо съзираме характерните за Viktor&Rolf скулптурирани силуети, въздушни поли, многото флорални елементи, обичайно щедри на внушение и часове ръчен труд. Този път традиционно силната булчинска колекция изобилства и от бижута, вдъхновени от красотата на перлите, както и еко-френдли материали.


Спиращата дъха булка на Viktor & Rolf


Роклите са разнообразни, във всякакви дължини и кройки, но някак силно се асоциират с цветното внушение. Цветя от органза, цветя от волани, графична флорална дантела, Маргарити с малки кристали в средата на всеки цвят...


No photos please, Go to hell & още ултра готини слогани от Viktor & Rolf


Произведенията на Виктор и Ролф са надвременни и класически, от A-линията на роклите от богат цветен жакард, до "чаените" екземпляри от тафта, през богатите в долната си част женствени рокли с панделки на чудни места до нетипичните ансамбли с панталон - доста притегателни, ако трябва да сме честни.

Едрите бижута носят добавена стойност, предимно защото са в самото око на сезонните тенденции.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.