Следва

Даяна Рос, благодарим for all the "Hot Stuff"

Емили Ратайковски ревизира "майчинската мода"

Сладки, по-сладки, най-сладки "бременни" визии.  

All fashion преди 3 години

Концепцията за модерно майчинство се променя драстично през последните няколко десетилетия. Онова време, в което инвестирахме в пълен антураж торбести рокли и еластични панталони за деветте месеца, е тотално зад гърба ни и днес бъдещите майки избират възможно най-малко maternity дрехи, имайки предвид много краткия им "срок на годност“.


Емили Ратайковски ще става мама! Не я питайте за пола!


Това не ни изненадва, особено в конкретния случай с Емили (която познаваме с оскъдните й рокли и безсрамно положителен подход към голотата в Instagram), защото, откакто обяви бременността си през октомври, виждаме как тотално отрича "майчинската мода“ (тази, която набляга на прикриването на тялото и нарасналите през бременноста форми). Емили Ратайковски има свой подход.

В панталони с ниска талия, кроптопове и плътно прилепнали рокли, Ратайковски предефинира стиловите норми, свързани с бременноста. Разглеждаме и обсъждаме някои от най-добрите й тоалети от октомври насам - чист пример за супермодерна mommy-to-be!

В Лос Анджелис: със зелено сокче и зелена маска, оголено коремче в дънки с ниска талия, тениска и мачваща жилетка. Никак не е maternity този аутфит! 


Стил урок на седмицата: tank-топ като на Емили Ратайковски


Ратайковски смята, че няма защо да се отказваме от тесните рокли по време на бременност. Ето нагледно доказателство, придружено от целувка.

Емили снима новата колекция за собствения си бранд Inamorata (която, поясняваме, не е за бременни) - прозрачни топове, бикини и широки панталони. 

Типична Ню Йорк визия: яки ботуши, отново дънки и бяла риза, и то почти изцяло разкопчана: коремчето е на фокус!

More All fashion