Следва

Ваканцията на известните: Лео, ден преди ЧРД, на плажа в Малибу

H&M Home с колекция в сътрудничество с Даян фон Фюрстенберг

H&M HOMЕ представя новата си колаборация - с Даян фон Фюрстенберг - интериорна колекция, която ни подканва да изразим себе си с отличителните за Фюрстенберг цветове и десени

All About Life преди 3 години

Колаборацията се състои основно от вази, калъфки за декоративни възглавници, одеяла, свещи и други базови находки за дома. Колекцията H&M HOME x Diane von Furstenberg ще бъде налична през 2021 г.

H&M HOME се вълнува да предостави на клиентите си част от огромния архив десени на Даян фон Фюрстенберг, както и да се докосне до житейския й опит на успешна и креативна личност.


Дизайн за вдъхновение: "Кътчето" на Diane von Furstenberg


„Интериорът е моята голяма страст, затова съм щастлива от възможността да си партнирам с H&M HOME. С това сътрудничество искам да подканя клиентите да поемат отговорност за своя домашен декор и смятам, че домът е мястото, където можем както да си почиваме, така и да изразяваме себе си най-добре. Единственото правило, което следвам за интериора е, той да отразява моята личност, затова ви приканвам да създадете пространство, в което се чувствате удобно и не се страхувате да бъдете себе си“, казва по повод ангажимента Даян фон Фюрстенберг.

More from View Sofia

Колаборация на РИМ София и Кауфланд дава нов живот на старите Хали

All About Life преди 1 година

Вибрациите на един град се усещат в неговия дух, в звуците, миризмите, в хората, гледките, в историческите сгради…И ако хората, звуците и миризмите се менят, сградите, които носят духа и разказват за миналото, са вечни. И могат да стават все по – добри и по – красиви. Именно това е мисията, която си поставят от Kaufland България, започвайки един много амбициозен проект

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.