Следва

We love: новата рекламна кампания на Gucci - Gift Giving

Lunchtime Shopping: всичко или всичко от Armani Exchange FW 2020

The best. Period. 

Shopping преди 3 години

По петите на една градска красавица View Sofia се озовава в Armani Exchange в Paradise Center и, като естети във всяка категория, не пропускаме да забележим красотата, луксозността на пространството, прекрасното отношение и широките усмивки на обслужващия персонал, но погледите и цялото ни внимание са в новата колекция Есен/Зима 2020. А тя е Уау!

Идеална за всяка млада душа: богата на принтове и надписи, меки и удобни материи, раздвижени кройки, ярки цветове (но и черното, разбира се, е на преден план), всичко това през една чудесна 90-тарска призма. И мъжките и дамските парчета от колекцията са страшно свежи, носими, лесно комбинируеми, а вдъхновението за всички тях е миналото... вербални и визуални послания, директно от архивите на Армани, еманация на духа и стила на предишни поколения - бохемски и артистични.

Вихрим се из магазина в Парадайз център (пространството е подредено, просторно, приветливо), избираме, коментираме, пробваме много. Пробните се превръщат в бекстейдж на ревю, предават се чанти, закачалки, пробват се кецове (в които дори се разтанцувахме), обсъждат се концепции - един съвършен моден творчески хаос, на който можем да се отдаваме всеки ден. Напълно в духа на Armani Exchange Есен/Зима 2020 си правим един купонджийски шопинг, който приключва абсолютно удовлетворително, пълноценно и обещаващо една прекрасна шарена зима!

След цялото приключение нарамваме достоен брой торби, пълни с всичко от must-have чанти и аксесоари, и спортни, и елегантни връхни дрехи (единствената причина, поради която искаме да застудее), разбира се, поли и рокли, няколко броя кецове (идеален комлимент на всичко останало), анцуг, за да сме стилни вкъщи, of course, и още много красоти - в галерията горе!

Препоръчваме да скокнете при първа възможност до Armani Exchange Paradise Center (бул. Черни връх 100), между 10 и 22 часа, шопинглистът е готов, изпращаме целувки!

More Shopping