Следва

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк по анцуг и ботуши на ток

We love: новата рекламна кампания на Gucci - Gift Giving

Cheers за Gucci!

All fashion преди 3 години

Тази година кампанията на Gucci Gift Giving ни води на едно неочаквано вълнуващо мероприятие - офис парти! Засега почерпката с евтино пенливо вино с колегите и шефа на работното място със сигурност е отменена поради превантивните мерки от COVID-19. Но ние вече свикнахме да се случват такива неща...

Gucci обаче не се примирява с обстоятелствата и разчупва позната корпоративната обстановка в офиса с поп музика от 80-те и гърмящи тапи от шампанско. Sounds fun and also looks fun!

Нека купонясваме, но отговорно, както Gucci. Към колекцията Gucci Gift Giving е включена и нова линия богато украсени подаръчни опаковки от хартия и картон, които съдържат минимално количество мастило и могат изцяло да се рециклират. Защото един купон е още по-добър, когато го празнуваме устойчиво.

Разбира се, едно парти не е истинско парти, ако няма блясък Н-А-В-С-Я-К-Ъ-Д-Е: от дамските чанти и мокасните до лъскавите токчета, покрити с пайети и брокат!

Има и още нещо, към тази вълнуваща кампания е включена и нова аркадна игра в приложението на Gucci. В нея директно се пренасяме на истинско офис парти преживяване. Вдъхновена е от емблематичната игра Conga Master, която в български вариант би била танцово влакче.

Gucci пренася купона директно в дома ни, така че може все пак да се замислим за поне едно офис парти тази година, само че в 3D. Накратко, не се отчайваме - виртуалните планове на Gucci за празниците може да са по-добри от нашите. Let's get loud!

More All fashion