Уличният стил на звездите: Ирина Шейк по анцуг и ботуши на ток

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк по анцуг и ботуши на ток

Ами, хубаво е!  

Има някои небрежни попадения, обичайно върху тела и под лица на умопомрачителни звезди, които дотолкова са се получили, че импулсът да ги повториш, те залива рязко и на мига.

И въпреки че в случая с Ирина Шейк и дъщеря й Леа, щракнати надлежно от винаги будните папараци на Ню Йорк, въпросното стилово попадение е безбрежно небрежно, усетихме, че се чудим откъде да набавим сив, добре скроен, тесничък анцуг и подобен кроп топ плюс якенце, и, разбира се, чифт от същите небрежни, шоколадови, секси, ама разкошни ботуши на ток, като на Ирина. 

В известна степен комплектът върху снагата на госпожа Шейк ни кара да мислим, че е от новата колекция на SKIMS, просто на 34-годишният модел всичко й стои различно. Малката Леа е по-елегантна, бихме казали, с розовото си плюш манто, светла рокля и винен клин, като обувките също са точните - модерни, удобни и груби. 

Двете дами са всъщност три - придружава ги майката на Ирина - Олга. 
Компания на цялостното отлично лежерно внушение правят и маската на Ирина, носена с колеблив успех, малко злато, дребни слънчеви очила, зеброва чанта, видимо комплект с маската. И обемна еко чанта за покупки, of course. Просто отлично!  

Коментари: 1

Елисавета (2020/11/12 / 08:17)
Редно е да се спомене в статията, че въпросните "небрежни, шоколадови, секси, ама разкошни ботуши на ток" са на българския бранд By Far, както и стилна чантичка :) Бранд зад който стоят три страхотни българки!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.