Следва

За бельото, свободата и Calvin Klein CK ONE Есен 2020

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк по анцуг и ботуши на ток

Ами, хубаво е!  

Street Style преди 3 години

Има някои небрежни попадения, обичайно върху тела и под лица на умопомрачителни звезди, които дотолкова са се получили, че импулсът да ги повториш, те залива рязко и на мига.

И въпреки че в случая с Ирина Шейк и дъщеря й Леа, щракнати надлежно от винаги будните папараци на Ню Йорк, въпросното стилово попадение е безбрежно небрежно, усетихме, че се чудим откъде да набавим сив, добре скроен, тесничък анцуг и подобен кроп топ плюс якенце, и, разбира се, чифт от същите небрежни, шоколадови, секси, ама разкошни ботуши на ток, като на Ирина. 

В известна степен комплектът върху снагата на госпожа Шейк ни кара да мислим, че е от новата колекция на SKIMS, просто на 34-годишният модел всичко й стои различно. Малката Леа е по-елегантна, бихме казали, с розовото си плюш манто, светла рокля и винен клин, като обувките също са точните - модерни, удобни и груби. 

Двете дами са всъщност три - придружава ги майката на Ирина - Олга. 
Компания на цялостното отлично лежерно внушение правят и маската на Ирина, носена с колеблив успех, малко злато, дребни слънчеви очила, зеброва чанта, видимо комплект с маската. И обемна еко чанта за покупки, of course. Просто отлично!  


Олга, Леа и Ирина

More from View Sofia

Paris Fashion Week: завладяващата история на седмицата на модата в Париж

All fashion преди 2 години

От танците на Пол Поаре, през „Новата визия” на Кристиан Диор до зрелищните ревюта на Карл Лагерфелд за Chanel. В историята на модата Париж заема много специално място. Ето защо проследяваме етапите в развитието на неговата Седмица на модата

HA HA HA: Harry Styles x Gucci кацна току-що

All fashion преди 1 година

Нов епизод, в който харченето ще е главен герой. Разбира се, говорейки за Gucci, думата вече не е точно харчене, а своего рода инвестиция. Първо имахме разпродаденото като топъл хляб сътрудничество на марката с The North Face, последвано скоро от миш-маша с Balenciaga, след това adidas x Gucci, която на практика взриви Instagram, за да пристигне днес чисто новата колекция за топ-глезльовци - тази с Хари Стайлс. Беше крайно време, ако трябва да сме честни

More Street Style