Обичта на известните: Ръсел Кроу, тенис и целувки с 26 години по-младата Бритни

Обичта на известните: Ръсел Кроу, тенис и целувки с 26 години по-младата Бритни

Ръсел Кроу с нова любов

56-годишният актьор бе заснет да целува по-младата с 26 години Бритни Терио. Звездата от "Гладиатор" и неговата 30-годишна колежка от филма "Корумпиран град" разменят нежности по време на приятелски тенис мач в Сидни.

От месеци се спекулира, че двамата актьори имат връзка. Всъщност, Бритни наистина е актриса, но бивша. От 2013-та, когато играят заедно в Broken City, русокосата красавица се занимава с бизнес с недвижими имоти, не с актьорлък. 


Бритни Терио(среда) и Ръсел Кроу(дясно) в "Корумпиран Град", 2013г.

Ръсел, освен голям любител на тениса, е и видимо с вкус към хубави жени, обичайно от един типаж. Бритни, например, силно напомня бившата съпруга на звездата - Даниел Спенсър, с която са разведени от 2018-та, но са във фактическа раздяла още от 2012-та. И тук имаме руса коса, фина структура, ведро, усмихнато излъчване и подчертана небрежност в маниера - нещо, което очевидно се харесва на Ръсел Кроу, а и на нас. Вижте колко приятно усмихната и неглиже е на корта госпожица Терио - почти без грим, с ниска  опашка, приятно ненатрапчив спортен екип в черно и бели маратонки.


Даниел Спенсър и Ръсел Кроу

Доигра ни се тенис, а на вас? 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.