Следва

Trend report: Little Mix New Season

За бельото, свободата и Calvin Klein CK ONE Есен 2020

Прекрасно бельо, щастливи ние. 

All fashion преди 3 години

Идеята, че интерпсихологичното ни състояние (концепция за начина, по който се идентифицираме и представяме пред другите) се повлиява от бельото, което носим, изглежда неоспорима. И е. Специалисти и психолози потвърждават ментално влияние на бельото върху психиката, поведението и присъствието ни. Аргументът за емоционалните "способности“ на бельото и как то укрепва личността и самочувствието ни е двустранен - междупсихологически (отнасящ се към екстровертното ни Аз, което резонира с външния свят) и вътрешнопсихологически (отразяващ отношението и чувството на вътрешно ниво, от нас към нас). С Calvin Klein и в двата случая целта - да се чувстваме добре - е постигната. Изследванията потвърждават, че бельото има способността да генерира емоции в личния ни свят, в интимния Аз, повечето от които жените показваме и проявяваме и външно. Следователно, всяка underwear придобивка е наложително да бъде ВЯРНАТА, защото дава директно отражение на съкровената ни женска същност, на начина, по който присъстваме в света. Даваме няколко примера: точният размер и правилен модел сутиен дават чувство за спокойствие и стабилност, push-up сутиените ни правят по-уверени и смели. И обратното - когато сме с неподходящо или недостатъчно красиво бельо, се чувстваме неспокойни, непривлекателни, дори напрегнати (и то не само защото е страшно неудобно). 

И този сезон избираме да подредим своя свят, да сме женствени и да направим комлимент на себе си по любим начин - с Calvin Klein. Избираме бельото на американския бранд от години, ще повторим и сега. Колекцията CK ONE Есен 2020 е празненство на свободата да бъдеш себе си. Пребогата с енергични, леко загадъчни визии, тя изследва различните аспекти на това да си верен на себе си. Предизвиква  наложените стереотипи за расова и полова идентичност, сексуална ориентация, възраст и тип тяло - и чрез диалог, образование и действие обединява и оцветява мислите с позитивизъм. Calvin Klein говори с истински, честен глас, има ясни перспективи за сплотеност и оптимизъм. Марката вярва, че чрез отворен и приобщаващ диалог има способността да вдъхнови разбирането и равенството като катализатор за приемане и промяна. Точно това искаме и за себе си. 

Бельото е първата дреха, която обличаме всеки ден, и последната, която сваляме; с него сме почти през цялото денонощие и затова ни е важно то да прегръща, да утвърждава женствеността и сексуалността ни, да е нежно. Calvin Klein прави това с кауза, с доброта и вяра. Изборът, който правим сутрин (до вечер), има силата да определи целия климат на идния ден, затова, дами, независимо дали предстои супервълнуващо събитие, дългоочаквана среща или просто обикновен ден в офиса – избирайте красивото всеки ден, in order to feel the best!

Колекцията ни е в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center, където ни очакват и специални изненади от марката. Верни на себе си, пазаруваме CKONE с радост.  

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.