Следва

Keep in мind тези модни суеверия ДНЕС

Trend report: Little Mix New Season

Baby, it's cold outside

All fashion преди 3 години

През октомври си говорихме за тендециите Есен/Зима 2020-та. Тази година на модните ревюта видяхме много бохемски шик от Etro и Coach, смели рамене от Alexander McQueen, Balenciaga и Rick Owens, както и доста добри интерпретации на емблематичното кожено палто от "Матрицата". Поговорихме за златния страндарт, който мина през почти всяка колекция на любимите брандове. Блясъкът и златото се превърнаха от специални в много, много специални. Разбира се, не забравяме и за останалите фантастични стайлинг решения от тази година, които си припомняме ТУК.

Днес обаче се обръщаме към по-конкретните нужди на момента - хладно е, но не съвсем, есен е, но не съвсем, и зима е, но не съвсем. Усещаме, че още не е време за пухенка, но и само с шлифера не е ок. Трябват ни идеи и хрумки за комбиниране, наслагване и комфорт в едно. 

Намираме ги, показваме ги:  

1. That 70's Show

70-те са едни от най-благоприятните години за модата, а зимата на 2020 връща цветовете от десетилетието в играта. Портокалово оранжево, маслинови нюанси, различни принтове, емблематични за епохата, всички те жестоко благоприятни за развихряне. Пример - Габриела Хърст и атлазената й рокля с бохо принт. Чантата е Paco Rabanne, за протокола. 


"Устойчивост и лукс не трябва да бъдат конкуриращи се понятия" или как Габриела Хърст открива първия си бутик


2. Кожа!

Движението на The Matrix просто няма край, но въобще не се оплакваме. Кожените палта и сака с лекота разшифроват модната игра, сигурни сме в това, защото брандове като Alexander McQueen, Balenciaga и Berta Ferretti често залагат на тях. Нека признаем, всички искаме the ultimate Neo look, а и е излишно да споменаваме, че коженият тренч е ключът към the perfect cat look. При това топли приятно.

3. Пухенки, може и само наметнати!!!

Любими, многоцветни и топли! Пъфър якетата отново са тук, по-големи и по-разноцветни от всякога. Взимаме пример от Prada, Dior и Balenciaga и модното пухено яке става задължителна част от зимния outfit тази година, дори и да не струва 2 480 долара. При по-меко време само намятаме, при по-хладно - обличаме и закопчаваме догоре.  

4. Ватирани палта

Нещо, което не очаквахме да ни хареса, обаче ни, са ватираните дрехи и то всякакви - якета, поли, рокли, палта. Вълнуващ обрат в модния свят, защото все пак поемаме риска да изглеждаме като спална завивка. Никой не иска това и за да избегнем катастрофата, задължително съобразяваме силуета и избираме меки, неутрални цветове. Накрая получаваме една стилна и оригинална визия, особено в комбинация с по-дълъг панталон.

5. Velvet time!

Много добре помним кадифените дълги до глезена рокли на Valentino и Chanel. Романтиката, която една кадифена рокля носи, е толкова нежна и сладникава, a от друга страна - рокерският дух на един тесен дълъг панталон от меката материя в комбинация с кубинки променя изцяло усещането. Как носим и стилизираме кадифето за една изискана визия, прилежно учим ТУК.

6. Плетени рокли

В тях се чувстваме секси, без да ни е студено. Гледаме да намерим перфектната дължина, най-добре да бъде до коляното или глезена. Комбинираме с блейзър или палто и сме готови за вечерна среща. Откъде да купим най-добрата плетена рокля и как да се грижим за нея, разглеждаме ТУК.

More All fashion