Следва

Риана се осмели да обуе новите Баленсиага ботуши

Street Style вдъхновения: Бела Хадид

Oh, Bella!  

Street Style преди 3 години

Бела е като енциклопедия на "Най-модерното сега и завинаги", която никога не ни предава... Всичките й street style превъплъщения са толкова непринудени и същевременно съвършено издържани във всеобразна стилистика. Моделът винаги изглежда сякаш специално се издокарва за фенове и папараци, а самата истина е, че тя просто така се облича в ежедневието - за което малко завиждаме - кой, за Бога, може да е винаги толкова stylish?!

Е, поне винаги можем да откраднем по някоя идея: утре, например, задължително вадим Dr. Martens-ките си, следващият грим със сигурност ще е в синята гама и определено цяла зима няма да се откажем от слънчевите очила. 


Уличният стил на звездите: Бела Хадид като Джулия Робъртс в "Ерин Брокович"


И така, по шаблон на Хадид в началото на 2020-та, денимът, дамските костюми и всякакви по форма, дължина, материя и модел палта се връщат на мода, а любимата й комбинация плетен голф пуловер и широки кожени панталони буквално се лее из Инстаграм от тазпролетната карантина до дата днешна...

Освен всичко, Бела Хадид е чисто и просто обожавана от големите модни брандове. Случвало се е неведнъж именно тя да отвори пътя към модния свят за млади или малки марки и прави привлекателни за Z-поколението вече известни модни къщи. Прекрасната тя, с удоволствие показва всичко от гардероба (или, да кажем, "съкровищницата") си, особено там, където най-обичаме да търсим вдъхновение: по улиците!


Бела Хадид - готова за пак-на-училище


Не си помисляме да не изкоментираме сещате-се-кое. Бела Хадид не стъпва никъде без маска, задължително такава, която лесно се вписва в модерните й образи, което малко или много ни кара, ако не да заобичаме, то поне малко да се радваме на маските си и със стил да се придържаме към всички противоепидемични правила. It is what it is, но поне да е красиво!

Най-доброто от уличния стил на Бела Хадид е в галерията горе - гледаме и друго за казване 
н-я-м-а!

More Street Style