Следва

Дестини Хоуп Сайръс и Ралф Лифшитс: истинските имена на известните личности

Стилът на Вицепрезидента: Камала Харис, белият костюм и още

Новоизбраният вицепрезидент на САЩ, Камала Харис, се оказва и готина, и стилна!

Celebrities преди 3 години

Докато политици и инвеститори наблюдават изкъсо всяко ново председателство на САЩ с надежда за значими социални, културни и икономически промени, ние оставяме политическите въпроси настрана и се отдаваме на интереса към политическата мода.

Най-голямо впечатление, разбира се, правят Първите дами на света, особено тези на САЩ. Да вземем за пример Джаки Кенеди и едноцветните й костюми с поли, шапки и превъзходния цветен асортимент от палта, или Мишел Обама, която винаги взима предвид икономическите, идеологическите и културни фактори, когато се облича за публичен ангажимент. И дори Джил Байдън, която се появява в леки и приятни тоалети, още отпреди момента, в който бе обявена за следваща Първа дама.


Впечатляващите първи дами: Кратък списък на най-стилните и модерни съпруги на американски президенти


Но нещата стават още по-вълнуващи с новата звезда в полическия моден свят - новоизбраният вицепрезидент на САЩ, Камала Харис. От тази година прожекторът няма да пада само върху първите дами. Още на първата си официална публична изява на 7-и новемри 2020 г., първата дама вицепрезидент на Америка се доказва като мощна женска политическа фигура и завява своите виждания, изградени въз основа на лични феминистки идеали.


9 неща, ВАЖНИ, за Камала Харис


Харис изнася своята реч в изцяло бял аутфит, състоящ се от гащеризон, за който се твърди, че е Каролина Херера и бяла копринена блуза Tory Burch. Облеклото на Харис напомня за феминисткия протест на митинг в лондонския Хайд Парк от 1908 г., където мощният образ на повече от 300 000 протестиращи в бяло се запечатва в съзнанията като символ на избирателното движение. Според Teen Vogue, силата на белия цвят се простира извън феминисткото движение, става дума за противопоставнето срещу линча и расовата дискриминация.

Това обаче съвсем не е първата наситена със замисъл бяла визия на Харис. Снежното й облекло от януари 2020-та, когато Камала полага клетва в дело за импийчмента на 45-я президент на САЩ, е не по-малко символно. Често предпочита фасона на гащеризона, но вицепрезидентът демонстрира и редица по-небрежни визии като черни дънки с кецове Converse и тениски с надписи като “Black Joy” и “Stop Hate”. Непринудените визии отразяват демократичния й произход. Камала Харис ни показва как се облича една истинска високопоставена политически дама.
Следват най-добрите модни моменти на новоизбрания вицепрезидент на САЩ дотук:

Обявяването на Джо Байдън за победител в президентските избори 2020

Митинг в Палм Бийч, 31 октомври 2020

Митинг във Финикс, Аризона, 28 октомври 2020

На президентски дебат в университета в Юта на 7 октомври 2020

В Международното братство на електро-работниците (IBEW)

Камала Харис и съпругът й Дъглас Емхоф в последния ден на Демократичната национална конвенция

С Converse на предизборен митинг в Давънпорт, Айова

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.