Следва

Джаки Кенеди: мазна кожа, лосион под мишниците и други дерматологични тайни за Първи дами

"Ще съм млада толкова дълго, колкото позволят пластичните ми хирурзи", каза Доли Партън, 74, преди дни

Чарът на честността

Body преди 3 години

Доли Партън, известната американска кънтри-певица, която има в кариерата си повече от 25 първи места в чартовете на списание Billboard, изпълнителка е на хита Jolene, освен това снима в киното и е кръстница на Майли Сайръс, не иска, по никакъв начин, да остарее. 

Може и да е на 74, но Доли няма никакво намерение да отстъпва позицията си на секссимвол на Америка, амбиция, която дамата преследва неотлъчно от десетилетия. Всички знаем, че госпожа Партън има операция за увеличаване на бюста, друга за повдигане на веждите, ринопластика, блефаропластика, както и променена форма на брадичката. 

Само преди дни, Партън, в разговор с Опра Уинфри в ток-шоуто на тв-водещата The Oprah Conversation сподели вчепатления от честите хирургически намеси. 

"Опитвам се да не мисля за живота си в цифри. Първо, аз никога няма да остарея, защото нямам време. Възнамерявам да изглеждам точно като персонаж в анимационен филм - винаги с грим, и винаги млада, достатъчно дълго, колкото ми позволят пластичните хирурзи", казва Доли в разговора с Уинфри. По думите на певицата, най-важното от всичко е какво носиш вътре в себе си, т.е. как се чувстваш. 

Истината е, че кукленски ефектната Партън никога не е крила любовта си към пластиката. В едно от интервютата си, например, тя признава, че не изглежда съвсем естествено, но всяка от многобройните й операции е направена с причина. "Не бях много хубавка по природа, така че сега използвам всичко, с което разполагам. Да, не притежавам природна красота, но мога да променя това, което приемам като шанс". 

Любопитното е, че вече 54 години Доли Партън е омъжена за Карл Томас Дийн. Мъжът на певицата е далеч от шоубизнеса и не обича вниманието на пресата, затова се старае да не влиза в хрониките. Макар че съпругът не се явява на публични места с Доли, близки до семейството твърдят, че двамата имат страхотно крепка и красива връзка. В заключение, самата идея, че госпожа Партън иска да изглежда зашеметяващо, заради себе си и заради този толкова дълго обичан мъж, ни прави вторника, ако ни разбирате. Затова и се заравяме в задачата да напишем материал за великолепната любовна история на Карл и Доли - речено-сторено - очаквайте!  

More Body