Следва

Последен ден с Ретрограден Марс за следващите две години, йей

Джаред Лето махна брадата, с нея и едно 15-ина годинки

Е, личи ли му, че е на 48?!  

Celebrities преди 3 години

48-годишният Джаред Лето се преобрази с бързо и сръчно движение. Звездата на "Отряд самоубийци" се отказа от най-разпознаваемото си стил оръжие, с което другаруваше от дълго, дълго време - брадата. Макар че мнението на преобладаващата част от феновете е, че именно този му запазен знак, прави Лето - Лето. 

И така, на снимката, ознаменуваща нововъведението, наистина виждаме артиста вместо с привичната му тъмна гъста лицева коса, с едва наболи косъмчета от същата. Феновете успяха да се зарадват на ситуацията, леко иронизирайки я, като допуснаха, че явно Джаред се отправя на толкова дълго пътешествие сред природата, че вероятно е пресметнал, че брадата му ще възстанови дължината си по време на прехода. 

Една голяма част от хората, видели промяната, все пак не пестят комплиментите си за Лето, отбелязвайки с право, че без лицевата растителност, актьорът изглежда поне 5-8 години по-млад. "Без брада си като момче, толкова е странно", "Я, Джаред се е обръснал - събитие!", "Приличаш на 20-годишен младеж," пишат феновете в коментарите. 

Припомняме, че Лето отдавна и то напълно сериозно се увлича по скално катерене. С хобито си актьорът е заразил и приятелката си - моделът Валери Кауфман, 26, с която са заедно от вече 5 години. Преди няколко седмици двойката се появи заедно в център по спортно катерене в Ню Йорк. Събитието с подрязаната брада може и да е свързано с нов приключенски епизод, подчинен на интереса към катеренето, но може да става дума и за роля. Предстои да разберем. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.