Седмичен ХОРОСКОП - 16.11 - 22.11

Astro преди 3 години

Началото на седмицата ще е повече от приятно за вас: Новолунието ще ви повлияе добре и ще донесе позитивни емоции, енергичност и концентрация, хармония в домашния и семеен живот, развитие на вече съществуваща любовна връзка или специалното внимание на някого от опозиционния пол. Ако има негативи, при вас ще са на физическо ниво - акне, проблеми с мускулите или стомашни неразположения - така че обърнете внимание на тези части от тялото си и се погрижете за тях.

Към средата на седмицата може би ще има повод да се почувствате тъжни или отегчени, но, молим, не си създавайте ненужни драми. Да, на вас винаги са ви забавни, но само когато сте страничен наблюдател (нещо като на кино с пуканки), но не и когато сте в центъра на проблема и всички гледат и обсъждат вас - а тази седмица това би се случило.

Ако си стоите мирни, краят на седмицата ще е чудесно спокоен. Използвайте уикенда да планирате професионални цели и идеи за следващата седмица или се отдайте на духовни, умиротворяващи практики. В неделя е възможно да запознаете с някого, който ще се превърне във важна за вас личност.

Хороскоп

Още от Astro