Седмичен ХОРОСКОП - 16.11 - 22.11

Astro преди 3 години

Началото на седмицата ще е страшно натоварено (тоест, да, ще сте в свои води). Работната ви среда ще е хармонична от всяка гледна точка - отношения с колеги и партньори, идеи и желание за проекти, финансово възнаграждения и цялостно готина атмосфера. Знаем колко обичате да имате контрол над нещата, да сте отговорник, експерт и организатор. Ценете ролята и уменията, които сте изградили за себе си – не се подценявайте и не мислете, че сте недостатъчни!

Седмицата ви ще се развива главно в професионалната призма, но нищо по-интересно. Имате зелена светлина за инвестиции, иницииране на проекти, наемане на работници, повишение, сделки и прочее. Това ще ви задоволи достатъчно, че да не усетите липсата на искри в личния ви живот.

Уикендът няма да е особено приятен, заради определена позиция на Луната. Може да сте тъжни, напрегнати, нетърпеливи, което да се отрази на настроението ви през почивните дни. Направете нещо неангажиращо и разпускащо - медитация на любима музика, рисуване, сериал all day - и кофти дните ще отминат преди да осъзнаете.
 

Хороскоп

Още от Astro