Седмичен ХОРОСКОП - 16.11 - 22.11

Astro преди 3 години

В началото на седмицата ще сте буквално благословени от Луната, което ще донесе ментален мир и търпение (знаем колко са ви нужни). Това ще ви подтикне да потърсите нови, вълнуващи неща: образователен курс, професионален проект, изложба в музей, покупка на книги - толкова е вълнуващо! Финансите ви са повече от стабилни в момента, така че позволете си каквото ви е на сърце!

В средата на седмицата ще наберете скорост и изпълнени с енергия, креативност и устрем, определено ще задоволите перфекционистките си стандарти. Малко конфликтност и конкуренция never killed nobody, особено някой зодия Близнаци - те ви карат да мислите повече, да работите по-усилено и устремено. Жалко само за тези, които са срещу вас...

Последните дни на седмицата ще са важни и съзнателни. Вгледайте се в себе си, анализирайте действията си, признайте (поне на себе си) грешките си, за да изгладите лични проблеми, които ви мъчат. Неделя планирайте нещо като йога, разходка в природата или кратко пътуване с близки и семейство, ще е повече от прекрасно!

 

Хороскоп

Още от Astro