Седмичен ХОРОСКОП - 16.11 - 22.11

Astro преди 3 години

Ще започнете седмицата си с типичното за вас неудовлетворение (защото кога изобщо нещо е идеално), но лъчите на Новолунието ще ви "помилват” и помогнат да държите всичко под контрол. Бъдете толерантни, търпеливи и повярвайте, че всичко е на мястото си - така ще сте по-самоуверени и щастливи. Бъдете внимателни в личния си живот: говорете за проблемите. Близките ви тайничко мислят, че работите твърде много, и че това нанася щета на връзките ви с тя. Никой обаче не смее да ви го каже, защото всички знаем, че приемате всеки фийдбек като критика. Просто chill out, Деви, идеални сте, както винаги!

Тази седмица към средата си ще е много динамична, ще изисква от вас взимане на важни решения и много, много креативност. Ако не си почивате достатъчно, това ще се отрази на здравето ви, вероятно под формата на болка в мускулите, гръдния кош или дихателни проблеми.

Уикендът няма да е особено приятен, дори предвещава ниски вибрации. Вероятно е да се почувствате тъжни и да нямате мотивация за нищо. Затова гушнете се на топло с книжка и хубава топла напитка, купете си нещо, което искате отдавна, викнете приятелка на чаша вино - поглезете се и не забравяйте, че сте обичани!
 

Хороскоп

Още от Astro