Следва

Прегърни ме

Fashion Starter: Хейли Бийбър - 7 days, 7 outfits

7 аутфита от Х. Б.

All fashion преди 3 години

Всичко от tomboy, през girly и бизнес стил показва Хейли Бийбър пред Vogue като отговор на въпроса "Какво обличаш в рамките на точно една седмица?” Е, понеделник е, откраднахме си това-онова от на Хейли визиите и показваме какво ни хареса най!


Крадем визии: белия топ на Хейли Бийбър за €35


П. П. Който не е извадил блейзерите, палтата и саката - това да му е първата работа след Fashion Starter-a.

ПОНЕДЕЛНИК

Cozy Comfy Athleisure:  Този е за пътуване: мекичък анцуг сет, ниски кецки и oversized палто, задължително с много дълги ръкави. Pro Tip: Загащваме панталона в чорапите. "Това е яко" казва тя. Съгласни. 


Палто: Lemaire, кецове Nike

ВТОРНИК

New York Style: Кожен панталон, кашмирен пуловер, ярко червеното палто е най-любимото на Хейли, комплимент са златното колие и "крокодилска" чанта. Pro Tip: Купуваме палтото с поне два размера по-голямо от нашия, за да го носим и с най-най-дебелите си пуловери отдолу.


Панталон Margiela, пуловер Bottega Veneta, палто Saint Laurent, боти Alexander Wang, чанта YSL

СРЯДА

Day to Night Look: Тук панталонът е жесток! Нещо като клин, висока талия, разкроен и с цепки отдолу a la Виктория Бекъм... Сутиен вместо блуза, блейзерът задължително втален. Pro Тip: обувките и чантата да са в еднакъв, контрастен цвят.


Панталон Khaite, топ Jacquemus, блейзер Magda Butrym, обувки Tom Ford, чанта Jacquemus.

ЧЕТВЪРТЪК

Date Night Look: Разбира се, че малка черна рокля. Обувките с връзки са секси, а Pro Тip-ът е горната дреха да е с дължината на роклята - така всичко си е съвсем на място.


Рокля Georgia Alice, блейзър Marina Moscone

ПЕТЪК

Simple, Practicle: just сини дънки, това под тях е боди, съвсем класически черен колан. Pro Tip: обувките може да са вся-как-ви! 


Палто Raey, ботуши The Row, колан Zara, чанта YSL, дънки Levi's, боди Wolford Memphis

СЪБОТА

Casual Saturday Look: ВЛЮБЕНИ СМЕ В ТЕЗИ ДЪНКИ. Определено е tomboy, но е много сладка! Pro Tip: визия като тази много лесно се elevate-ва с по-официален аксесоар, в случая бейби чанта Prada.


Пуловер Mango, кецове Nike, дънки Natasha Zinko, чанта Prada

НЕДЕЛЯ

Pizza Night: Хем е пижаместо, хем е стилно. Розово и нищо друго. Pro Tip: у дома обувките не са ни важни!


Сет Nanushka
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.