WIN IT! Bioderma Pigmentbio мицеларна вода и Pigmentbio Daily Care SPF-50+
  •  

WIN IT! Bioderma Pigmentbio мицеларна вода и Pigmentbio Daily Care SPF-50+

Кажете "Чао" на пигментацията

В разгара на златната есен търсим решение на проблема, който не ни подмина в стремежа към шоколадов тен. За щастие, жертвите на хиперпигментацията вече разполагаме с най-актуалното научно достижение - Lumireveal. Уникалната в световен мащаб технология е вдъхновена от Златния стандарт в терапиите на петна. Този път обаче ексклузивната грижа е по-достъпна отвсякога - BIODERMA я поднася под формата на елитна медицинска козметика от гамата Pigmentbio.

Подробното ревю на гамата Pigmentbio е тук, а за вас, вече убедени в неотложната необходимост да направим това достижение на дерматологията и свое, е днешният ни #giveaway.

Ако красивата кожа е култ за вас, ако обожавате френска козметика, ако искате да пробвате Pigmentbio, което препоръчваме силно, на разположение за двама от вас са: една опаковка Мицеларна вода и един Дневен крем от гамата.

От днес до 23-ти ноември, очакваме да участвате в играта и да опитате късмета си, като тагнете двете жени с най-красива кожа в обкръжението си. Нека направим достояние грижата и обичта към себе си - те са най-верният барометър за Любовта към живота!

Bioderma и View Sofia ви очакваме, късмет!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.