Следва

Agent Provocateur представиха Коледната си кампания

Furla пуска нова колекция (и не, не са чанти)

Furla представя la Collezione, капсулна колекция парфюми (5, за да сме точни), характерна с минималистични пастелни опаковки и красиви имена 

 

All fashion преди 3 години

Furla и Mavive бетонират традиционния ни свят, поставяйки го стабилно в равновесната точка между традиция и съвременност, между италианска класа и международно призната естетика, давайки живот на една идея, насочена към нежното и спокойно бъдеще: la Collezione.

Става дума за капсулна колекция от парфюми, синоним на изкуството на красотата, точно пет на брой, еманация на премиум продуктите, които следва да се влагат в тази толкова женствена грижа - ароматът, и най-изящните креативни процеси в производството. Позиционирана във високия спектър на луксозния клас парфюмерия, la Collezione цели да грабне сърцата на публиката от целия свят, която има усет за рафинирания, лично адресиран лукс. Анонсирана преди цяла година като инициатива, насочена към това италианският бранд да мине и в ароматния лайфстайл сегмент, резултатите от нея са налични сега, в края на 2020-та. 

Концепцията е вдъхновена от един от иконичните символи на италианската архитектура и на Фондация Furla: Арката, фундаментален елемент в наследството на марката. Профилите на опаковките на скъпоценната течност пък са оцветени в нежен пастел, също безкрайно характерен за палитрата на Furla, добавящ елегантност и идентичност към серията аромати. 

La Collezione съдържа опаковки от 100 мл плюс travel-size бутилчици от 30 и 60 мл. Последните две разфасофки са перфектни за носене в малка спретната чантичка, защото, веднъж помирисани, те възбуждат необходимостта да са винаги и навсякъде с нас, превръщайки се в любимия парфюм на есенната дива на 2020-та. 

Комбинирайки различните аромати с извечните кодове на италианската марка, пармюмерите постигат уникално внушение извън времето. 

Петте Eau De Parfum вида отлично пресъздават характера на жената Furla чрез вплитане на различните олфактивни тенденции. Всеки парфюм е построен така, че всяка отделна жена да съумее да се идентифицира с него. Ето и разновидностите:  

Magnifica di Furla е аромат с много наситено усещане за вечна женственост, чар, прелъстителност и елегантност. С изибилие от мандарина, лавандула, сочни розови листа, жасмин, момина сълза. Добавени са амбра и ванилия за сенсуалност, сандаловото дърво и мускусът дефинират финиша. 

Romantica di Furla е по-деликатен, по-момичешки, с отчетливо доловимите касис нотки и  давана, осезаеми на върха на плътното тяло от ванилия, сандал и пачули. 


 

Preziosa di Furla се базира на шафрановото ухание, примесено с розов пипер. Има още роза, здравец, ванилия и велур, идеално комбинирани така, че да внушат една надвремева елегантност. 


 

Favolosa di Furla е привличащ вниманието аромат, бликащ от свежи нотки на грейпфрут и зелена мандарина, преминаващи в кадифения привкус на магнолия и бял мускус. Фаволоза е за момичетата и жените, които предпочитат да живеят живота си с радост, без умора и с много чар. 

Irresistibile di Furla е неповторимо ухание, прилично на мечтание в тъмна нощ, неочаквано поръсено с капки портокалов сок. Красотата на ароматния букет е в комбинацията от бяла камелия и тубероза - деликатна и комплексна, точно като съвременната жена. 


 

More All fashion