Следва

Уличният стил на звездите: Джесика Алба и 12-годишната Онър в Лос Анджелис

10 факта за Хари Стайлс - първият мъж на корицата на Vogue

Американският Vogue е виновникът за един по-секси Декември 

Celebrities преди 3 години

Изданието слага Хери Стайлс на корицата на новия си брой, правейки го първият мъж в 128-годишната история на американския Vogue, удостоен с подобна чест. Хамиш Боулс е авторът на прилежащото интервю,  от което вадим интересни факти за това красиво, сексапилно, шантаво и лепкаво като магнит, неподражаемо създание,  

1. За профилактика на психическото си здраве, Хари медитира два пъти на ден 

"Медитацията промени живота ми, съвсем неуловимо. Помогна ми да се науча да живея за момента. Наслаждавам се на всичко, което се случва около мен. Дори ако просто ям, пия кафе, говоря с приятели. Медитацията осигурява тишината, която, убеден съм, е страшно важна за психическото ми здраве". 

2. Първата сценична проява на Хари е в ролята на църковна мишка 

"Бях дете, и за ролята ми се наложи да ме обуят в чорапогащник. Помня, че ми се стори кощунствено - аз в чорапогащник. Може би в онзи момент започна всичко!" 

3. Убеден е, че годините в One Direction го правят това, което е днес 

"Мисля, че общоприетото е - излизайки от такава група, да се извиниш, че въобще си бил в нея. Но аз обичам този период. За мен всичко това беше ново, стараех се да науча максимално много от случващото се.  Исках да опитам от всичко. Може би поради тази причина днес обожавам да пътувам - защото така мога да опитам хиляди нови неща". 


Vogue US, декември 2020

4. Мечтата на Хари - да се премести в Токио

"В тази страна има уважение и тишина, спокойствие, което боготворя, всеки път, когато съм там". 

5. Хари страда от ужасна сценична треска в началото на кариерата си 

"Непрестанно мислех, че нещо ще прецакам, в един или друг смисъл. Но ми провървя, много ми провървя - аз имам невероятно щедри фенове. Щедри на емоции, когато са на шоуто - енергията, която ми дават, е много силна, благодарение на нея се получава атмосферата, пълна с любов и разбиране". 

6. Създаването на втория албум му е струвало "грамадна смелост" 

"С първия албум разбрах, че звуча като соло изпълнител. Сега разбирам, че на моменти сякаш играех боулинг, хитрувайки и внимавайки непрекъснато. С втория албум нещата бяха доста по-различни. Страхът ме напусна. Страхът да не допусна грешка. Почувствах истинска радост и свобода. Струва ми се много важно, особено в музиката, да си верен на себе си и да не тъпчеш на едно място - отнася се и за клиповете, и за дрехите. Погледнете Дейвид Боуи и неговия Ziggy Stardust или на The Beatles в различните периоди - смелостта им е невероятна".


You’rе so golden: Хари Стайлс



Vogue US, декември 2020

7. Хари вярва в кармата  и че 2020 година е моментът всеки да се преоткрие  

"Мисля, че сега е най-подходящото време да се себеоткриваме, да се учим, да слушаме. Аз се опитвам да чета и да се уча така, че след 20 години все още да правя правилните неща и верните стъпки. Вярвам в кармата и мисля, че сега е точният момент, в който можем да проявим повече доброта, съчувствие и търпение към хората, да пораснем, да научим повече". 

8. Хари обожава дамски дрехи 

"Понякога влизам в магазин и се хващам, че разглеждам женския щанд. Великолепно е. В живота винаги е така - трябва да надскачаме всевъзможните прегради, защото в опита си да се ограничаваш, отраничаваш единствено себе си. Дрехите носят радост. Никога не се замислям особено за значението им, дрехите просто стават част от творческия процес". 


Vogue US, декември 2020

9. Яркият сценичен стил на Хари е вдъхновен от музикалните икони на миналото 

"Хората, на които се възхищавам в музиката, са Принс и Дейвид Боуи, Елвис, Фреди Меркюри и Елтън Джон - страхотни шоумени. Да ги гледам в детството ми беше изумително преживяване. Сега, когато и аз облека нещо ярко, вече не се чувствам като изтрещял. Ако си открил нещо, в което се чувстваш добре и комфортно, тази дреха се превръща в своеобразен костюм на супергерой за теб". 

10. Най-голямото постижение на Хари за 2020 - открива истинското значение на щастието

"Локдаунът ме научи кое ме прави щастлив. Това е много важно в съвременния живот. Честно казано, на мен просто ми харесва да съм с приятелите си. Това, че те са важни за мен и че обичам да общувам с тях, е най-същественият извод, който си направих през годината". 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.