Ще даде ли Рицарско звание на Джош О'Конър крал Чарлз - интервю с актьора, Чарлз в The Crown

Ще даде ли Рицарско звание на Джош О'Конър крал Чарлз - интервю с актьора, Чарлз в The Crown

Звездата напълно приема да предаде ролята на друг актьор, дори е облекчен

Извънредно далеч от чувството на съжаление от това, че предава щафетата на ролята си на принц Чарлз, звездата на The Crown - Джош О’Конър намеква, че усеща известно облекчение да не играе принц Чарлз - цялата история около разпадналия се брак на героя му с принцеса Даяна го натоварва страшно. 


Ема Корин и Джош О'Конър като принцеса Даяна и принц Чарлз в сериала "The Crown"

Същевременно, 30-годишният О’Конър твърди, че двата му сезона в световния хитов сериал на Netflix са били "прекрасни“, макар че пред Radio Times обяснява, че усеща положителните страни от това да напусне ролята в края на четвърти сезон.

След като "Короната" се върна на 15-ти ноември по Netflix с четвъртия си сезон, Скот Саймън от NPR разговаря с Джош О'Конър - невероятно сполучливият принц Чарлз в драмата. 

Скот Саймън: Негово Кралско Височество Чарлз, принц на Уелс, въплъщава една от най-дървеняшките представи за романтика в сцената, в която той и годеницата му Даяна Спенсър се появяват на пресконференция след годежа им.

Водещият пуска кадри от филма: „НЕИДЕНТИФИЦИРАН АКТЬОР: И ако мога да кажа, и двамата изглеждате много влюбени.
Ема Корин: (В ролята на Даяна) О, да, абсолютно.
Джош О'Конър: (в ролята на Чарлз) Каквото и да означава да бъдеш влюбен."

Саймън: Наблюдаваме истинска обсесия по живота на кралското семейство. Това е Ема Корин като жената, която ще стане принцеса Даяна и Джош О'Конър като принц Чарлз. Сезон 4 на „Короната" е в Netflix, а Джош се присъединява към нас от Лондон - благодаря ви много, че сте с нас.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.