Следва

Всички носят: Hot Pink, като да е пролет

Онлайн фестивалът на Gucci - арт кеф за всички от сърце

Gucci и новата колекция - OUVERTURE of Something that Never Ended, се показват на света чрез 7 епизода на едноименен мини-сериал

All fashion преди 3 години

Точно този сериал показват от два дни насам на GucciFest - иновационно мероприятие, наречено фестивал, обединяващо цифрово модата и киното, и с дати на провеждане 16 - 22 ноември. 

Сниман в Рим от режисьора Гас Ван Сент, сериалът от седем епизода представя през сюрреалистична призма ежедневния градски живот на куп приятели на италианската модна къща, сред които Хари Стайлс, Били Айлиш, Джеръми О. Харис, Флорънс Уелч и други.

Седемте серии вървят по една на ден в рамките на фестивала като ексклузивна транзакция на YouTube Fashion, Weibo, Gucci YouTube и се публикват на специалния сайт GucciFest.com, постепенно разкриващ новата колекция, ден след ден. 

Презентацията на новата колекция е нов, необичаен подход, пропагандиран от творческия двигател на всичко зад Гучи - Алесандро Микеле, и общо взето залага на гениалната идея, че старото ограничение на сезони в модата вече няма никакъв смисъл. Очевидно модата над време и пространство е творческото верую на Микеле, което има свойството да заразява всички, чийто път пресече. 


Гас Ван Сент и Алесандро Микеле

Дрехите от серията OUVERTURE of Something that Never Ended, освен чрез GucciFest ще бъдат демонстрирани и чрез 15 кратки модни филма, посветени на творчеството на 15 независими млади дизайнери, избрани с подкрепата на Модната къща и Микеле да покажат своите колекции. 

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 27 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.