Следва

Почти гръцки Бог

Make-up за сърдитковци: Kylie Cosmetics X The Grinch

You're a mean one, Mr. Grinch...

 

Face преди 3 години

Да, дългата 2020-та е към края си, слава богу, и да, до Коледа остават само 37 дни и да - време е да започнем да купуваме подаръци за близките! Ха, подаръци ще има за всички от сърце, но за почитателите на грима и макиажа ще има един особен и то не от кой да е, а от Кайли Дженър и Гринч.

Kylie Cosmetcs пуска своята коледна колекция гримове, инспирирана от детския филм "The Grinch" по-късно днес, 19 ноември, а ние чакаме натърпеливо, за да купим. "Имам толкова много спомени как чета "Как Гринч открадна Коледа" всяка година по време на празниците, а сега дъщеря ми го обича", споделя Дженър за вдъхновението си от зеленото, космато и недоволно същество.

Колекцията се състои от 19 продукта: 16-нюансова палитра със сенки, червила, течна очна линия, руж, хайлайтър и комплект за устни на Гринч (естествено),а опаковката й съдържа оригинални илюстрации от книгата на Доктор Сюс, включително заплашителния и сърдит поглед на Гринч върху палитрата. 

Кайли сякаш ни напомня да не се оплакваме толкова много, а по-скоро да се забавляваме и да лепнем една красива зелена усмивка тази Коледа! Колекцията гримове Kylie Cosmetics x The Grinch, намираме тук.

 

More Face