Следва

Ваканцията на известните: леле, Кандис Суейнпоъл

Майкъл Б. Джордан е Най-секси мъжът в света за 2020 според People

Има Ковид, няма Ковид, сп. People казаха кой е Най-секси мъжът на годината. Точка 

Celebrities преди 3 години

33-годишният актьор е познат с ролите си в хитови филми като „Black Panther“, „Fantastic Four“ и „Creed“, освен това е активен поддръжник на движението „Black Lives Matter“.

„Убеден съм, че има време и място за всичко. Избирам внимателно моментите, в които мога да бъда най-силно чут и най-добре разбран. Всички ние можем да предприемем действие, малко или по-голямо, за да подпомогнем промените, които искаме да се случат", казва Майкъл.


HOT AF: Кой е най-секси мъжът за 2018?


„Жените в семейството ми определено се гордеят с тази титла", признава си прочутият актьор. 

Миналата година за най-секси жив мъж беше провъзгласен Джон Леджънд, а по-преди в редичката се наредиха и Дейвид Бекъм, Крис Хемсуърт, Дуейн Джонсън, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм, Брадли Купър, Райън Рейнолдс, Брад Пит, Джони Деп, Хю Джакман, Идрис Елба, Джордж Клуни и Ричард Гиър. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.