Следва

Открийте красотата на отпадъчните материали с колекцията на H&M – Conscious Exclusive AW20

Всички носят: Hot Pink, като да е пролет

Spring vibes, pink vibes!

All fashion преди 3 години

През последните месеци стигнахме до един солиден извод: сезоните вече нямат значение (особено когато си стоим вкъщи), така че просто носим каквото ни се прииска и нямаме предвид сезоните. Този моден принцип обаче не означава, че сега тенденции няма, особено що се отнася до цветовете. Не се отказваме от черното и нюд нюансите, насочвайки се  към по-студено време, това си е ясно, но на тотално противоположния край на спектъра, моментът ни е (ярко!) розов!

Въпреки че традиционно носим този оттенък през пролетта и лятото, тази тенденция не се появи изневиделица. Ярко розово видяхме първо на подиумите за есен 2020, а вече е навсякъде: в ежедневните тоалети на звездите, навсякъде по социалните мрежи, в сценични прояви, на корици, а днес и в галерията ни горе. Много cute е!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.