Следва

Новият часовник от Tom Ford = 35 пластмасови бутилки

IQOS 2.4? Винаги

DEAL OF THE DAY! 

Shopping преди 3 години

По повод Black Friday 2020 мислим с какво да се сдобием от тазгодишното издание и решаваме да се върнем към един любим продукт - стилен, по-малко вреден спрямо пушенето, удобен, нужен в ежедневието на онези от нас, които все още не са се отказали от рисковото удоволствие. Имаме сантимент към IQOS 2.4 - не само защото е първото устройство за нагряване на тютюн у нас, но и защото е красив, защото е като бижу в ръката и дамската ни чанта, защото е грижовен към нас и към любимите ни хора, защото дава повече свобода! Не забравяме и факта, че бъдещата ни придобивка (макар повторна) е носител на престижната международната награда за дизайн Good Design Award за 2019 г.

Попадна ни кампанията на IQOS и ахнахме, щом видяхме цената на устройството за нагряване на тютюн! Комплектът 2.4 е на неустоимo предложение и, както предположите, онези любители от нас, ползватели на устройството, веднага си го поръчаха и сега го чакаме с удоволствие на адреса на Редакцията.

Влизаме в сайта на IQOS и виждаме, че от днес до 30-ти ноември, имаме десет дни,в които трябва да устоим да не си купуваме отново и отново нещичко оттам. Е, не пропуснахме да включим във виртуалната кошница и няколко аксесоара за новото ни устройство, защото как да не го облечем в OЩЕ красота? Зарядна станция, кожен органайзер, керамичен контейнер за стикове (толкова красив, чист интериорен аксесоар) и още няколко красоти от присъстващите ТУК!


Напомняме, че стилната иновация е предназначена само за пълнолетни пушачи и потребители, а на всички, които също са фенове на тази технология, желаем Happy Black Friday!

More Shopping