Следва

BILLA на бул."България": райско място за пазар

Уличният стил на звездите: траурната барета и странното палто на княгиня Шарлийн

Малко мрачна е Княгинята, или на нас така ни се струва... 

Celebrities преди 3 години

Както е известно, в княжество Монако (и конкретно, в местното кралско семейство) не всичко е спокойно, но все пак, семейството на Албер II всякак се старае да вдъхва усещането за мир и спокойствие. В Монако минаха тържествата за Националния празник на Княжеството, съответно принцът, принцесата и децата им се постараха да се представят в най-добра светлина пред поданиците. Към 62-годишният принц Албери 42-годишната му съпруга се присъединиха и техните наследници и близки роднини.  


Княгинята на Националния ден на Монако, 19 ноември 2020

Петгодишният наследник на престола, принц Жак, носи миниатюрно копие на униформата на карабинерите. Черен кител с червени маншети, сини панталонки с лампази, униформена шапка и дори бели колан и ръкавици. С едната ръчичка в ръкавица, Жак, както е редно, поздравява войниците, козирувайки. 


Принц Жак

В същия момент неговата сестра-близначка стои редом, наблюдавайки церемонията. Принцеса Габриел носи елегантна черна рокля с бяла якичка и деликатни червени детайли, белоснежни чорапи, червени обувки и фиби в тон. 


Княгиня Шарлийн и принцеса Габриел 

Това, което буди лек стрес, е външният вид на мама Шарлийн, който, макар и на пръв поглед, безупречен, при второ вглеждане изглежда леко странен. Княгинята носи черно палто с макси дължина и много сложна, чак затормозяваща кройка - подобно вече веднъж бе забелязано върху спортната фигура на бившата плувкина - през януари 2019-та, но тогава то не беше обсипано с такова изобилие от сложни щрихи. Първият натрапчив детайл е ярко розовата подплата, видима по линията на яката и ръкавите, вторият - необичайните разрези в предната част на ръкавите. Благодарение на тях се виждат отлично високите прозирни ръкавици, избрани от княгинята. За съжаление, двата модни елемента образуват всичко друго, но не и хармонична стилово комбинация. 


Княгиня Шарлийн с децата 

Прилежащо към романтичния аксесоар от полупрозрачна черна тъкан, Шарлийн избира шапка в ретро стил. Баретата с черен воал буквално втрещява наблюдаващите модното зрелище. Особено стряскащо шапката седи в контекста на комбинацията й с откровено некрасивото палто с намек за футуризъм. Обувките на ниско токче също са подчертано ретро, което... 


Княз Албер и княгиня Шарлийн 

Цялостната картина се допълва от перлен комплект от обици и пръстен, поставен върху ръкавицата (като модни експерти сме длъжни да кажем, че този бижутериен избор също добява визуално възраст към годините на Шарлийн и конкретно към лицето, макар и скрито под плътна черна маска). 


Княгиня Шарлийн, 19 ноември 2020

Полярно впечатление оставя семейството на Пиер Казираги - синът на принцеса Каролина. Той присъства на празненствата със съпругата си Беатрис Боромео. Двойката изглежда перфектно хармонична - Пиер носи сив фрак, по-светло сиви панталони и бяла риза, украсена с елегантна бледо бежова вратовръзка, а Беатрис - черен костюм от пола до под коленете и вталено сако с колан. Всичко това - елегантно завършено от кадифен аксесоар за коса в бордо и много изчистени черни обувки на висок ток. 


Малките красавци Франческо и Стефано, Пиер Казираги и Беатрис Боромео

Всъщност, Жак и Габриел не са единствените кралски малчугани, присъствали на церемонията. Пиер и Беатрис Казираги са съпроводени от тригодишния им син Стефано и двегодишния Франческо. Братята изглеждат прекрасно в еднаквите си кафеникави палтенца, като се различава само цветът на панталонките им. 


Андреа и Татяна Казираги, малкият Франческо, баща му Пеер Казираги, Стефано и майка му Беатрис Боромео, 19 ноември 2020

На тържеството присъстват и Андреа и Татяна Казираги - също стилна двойка, той с черен фрак и сиви панталони, бяла риза и черна връзка, съпругата му Татяна - в комплект от миди пола и манто от плътна вълна, допълнен от черно поло, едва забелязваща се диадема в косите и черни чорапи и обувки. 

More from View Sofia

Смърт на круиз - собственичката на Tiffany в Турция изчезна мистериозно, любимият - разпитан и освободен

Celebrities преди 1 година

Новината, че богатата собственичка на бижутерската империя на "Тифани" в Турция се е хвърлила от круизен кораб по време на мечтана ваканция с швейцарския си любовник, обиколи света днес. Мъжът, за който не се знае почти нещо, е разпитан по мистериозния случай, след което е освободен  

Юпитер в Овен от 11 май и трите зодии, които ще заплуват в късметлийски води

Astro преди 1 година

Планетата на Голямото щастие, планетата на възможностите и просперитета, планетата на големите случвания - Юпитер - влиза в най-"огненото" съзвездие, където ще остане до края на октомври. Какво ще ни донесе това важно астрологично събитие, случващо се веднъж на 12 години?  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.