Следва

Say Cheese! Кралица Елизабет и принц Филип с нова снимка в Getty

BILLA на бул."България": райско място за пазар

На пазар и на по парче пица в BILLA!

All About Life преди 3 години

Откакто пандемията затвори и ограничи достъпа до ресторантите, кафенетата, нощните клубове, театрите, кината и музеите, горките те, останаха почти пусти. За сметка на това бяха заместени от конкуренти, които не сме и предполагали, че ще се превърнат в един вид локални места за развлечение. В странните и объркани времена, известни като 2020 година, супермаркетите се превръщат в най-често посещаваните места, може би защото няма къде другаде да отидем, а и постоянно сме гладни...

Да останем изцяло вкъщи за три месеца беше ужасът на всеки съвременен човек, но пък успяхме да извлечем много позитиви от него, например - научихме се да готвим по-често и по-разнообразно. А когато дойде време да излезем отново навън, се оказа, че ни липсва вкусно приготвена и топла храна в близост до работното място. Да, винаги можем да отидем на ресторант, но нека сме честни - кой има достатъчно дълга обедна почивка за това?

За наша радост си имаме BILLA почти на всеки ъгъл, любимата верига супермаркети и то с чудесна топла витрина за всички вкусове. Страхотно е, че имаме огромното удоволствие и удобство да пазаруваме от български и чуждестранни щандове продукти с високо качество и на добри цени, а и фактът, че BILLA отговорно се грижи за всеки гладен работещ човек ежедневно, е от огромна важност.

BILLA е първата международна верига супермаркети, която стъпва на българския пазар и отваря първия си обект на родна почва през 2000-та, именно емблематичната BILLA на бул. "България". Любимият на всички супермаркет обаче затвори преди няколко месеца за цялостно обновяване с разкошното "Освежаваме се!". Дълго време се чудим какво пък толкова му освежават на магазина - та той си е като слънце! Всъщност разбираме, че съвсем скоро търпеливото ни чакане ще бъде възнаградено с чисто нова, модернизирана и пълна с изненади BILLA.

На 10-ти декември взимаме платнените си торби за пазаруване и се запътваме директно към откриването на любимия магазин. Очакваме да видим освен модерен, свеж, европейски облик, също и огромно разнообразие от млечни и био продукти, фантастичен бирен и уиски щанд и разширени зони на свежите продукти - плодове, зеленчуци, месо и деликатеси. Но най-вълнуващото и най-грандиозно нещо за магазина е... *барабани, моля*... новият PIZZA щанд на BILLA. Ха, не сме очаквали, т.е. дългото чакане очевидно си е заслужавало.

Освен топлата витрина с туко-що приготвени ястия и примамливо ухаещата пекарна, в BILLA на бул. "България" ще има и PIZZA щанд с прясно приготвени пици от професионален пицар на място. Всеки ще има свободата да избира сред качествени съставки, а приготвянето ще бъде бързо (точно като за обедна почивка) и съобразено с всички изисквания за чистота и качество. Великолепното допълнение към менюто на BILLA ни заинтригува силно, дори се чудим дали да не преместим офиса на ViewSofia една идея по-близо до магазина. Дотогава ще завиждаме благородно на работещите в близост, а ние ще минаваме да напазаруваме от там по път за вкъщи. Пицата ще пробваме обезателно в някоя от първите мързеливи декемврийски вечери след работния ден, с чаша вино и добра компания.

Прекрасно!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.