Следва

Beauty Starter: 52-годишната Джилиан Андерсън, звездата в The Crown

Най-добрите skin care продукти за 2020-та: от The Ordinary до CeraVe

Наръчник за перфектна skin care routine

Face преди 3 години

Спазвайки послушно карантината тази година, у нас се заформи силна страст към грижата за кожата. В желанието си да изглеждаме по най-добрия възможен начин, дори само вкъщи, и да създадем идеалната skin care рутина за нашата кожа, успяхме да открием и систематизираме продуктите и марките на годината - всички с добро качество и подходящи цени. Наистина имахме времето да изпробваме много и всякакви продукти и да си направим изводите кое става и кое не. Предвид вниманието, с което подхождаме към собствения си блясък, заставаме твърдо зад тези, най-добри skin care продукти на 2020-та и ви ги поднасяме: 

1. Revolution Skincare - серум за разширени пори

Култ сред любителите на грижата за кожата е този ниацинамид 10% + цинк 1% серум за лице на Revolution. Гарантираме ви, че изчиства тена до безупречност, дава равномерен тон на кожата и минимализира порите. Важно е да не забравяйме, че ниацинамидът не трябва да се смесва с витамин С, тъй като отнема всички негови полезни качества. Купуваме тук.

2. CeraVe - овлажняващ лосион за лице

CeraVe придоби особено голяма популярност тази година. Продуктите им са с много добро качество и на добри цени, логични любимци. Леката формула на този лосион за лице подхранва и овлажнява кожата, докато хиалуроновата киселина помага да се запази естествената влага. Намираме тук.

3. Huda Beauty - #FauxFilter

Предлагайки пълно HD покритие, фон дьо тенът на Huda Beauty’s Faux Filter е идеален за почитателите на перфектния грим, защото със сигурност остава на лицето ви през целия ден. Поръчваме онлайн тук.

4. PIXI - Glow Tonic

Boots е също от марките - абсолютни фаворити. Марката продава по едно от тези шишенца всяка минута, а ние сме луди по него заради способността му да премахва мъртвите кожни клетки, като внимателно ексфолира. Подходящ за всички типове кожа, благодарение на нежната формула от алое вера и гликолова киселина, тоникът пази от увреждания от слънчевата светлина и изглажда белезите върху кожата. Използваме го два пъти дневно (сутрин и вечер) за по-добър ефект. Можем да купим онлай тук.

5. Laura Mercier - полупрозрачна пудра

Добре, този продукт вече е the real deal, особено по време на COVID-19 или ерата на маските. Този полупрозрачен прах действа като щит за грима и предотвартява всякакво цапотене на маската от фон дьо тен или червило. Купуваме тук.

6. Institut Esthederm - нежен почистващ крем

Всички знаем, че за един истински добър skin care routine, е абсолютно задължително да притежаваме cleanser. Този почистващ крем на Institut Esthederm изчиства безупречно замърсяванията по кожата и премахва грима. Почистваме кожата с памучна кърпа и внимателно ексфолираме кожата, за да премахнем мъртвите клетки. Поръчваме тук.

7. Lirene Retinol D-Forte 50+

Този крем е комплексен концентрат от ретинол и е наистина магичен, благодарение на способността му да стимулира еластичността и колагена в кожата за по-изящен външен вид. Ретиноловият концентрат на Lirene успокоява кожата, като същевременно намалява появата на бръчки (ако искате да се отървете от тях, но кой не иска фина кожа?). Пазаруваме от тук.

More Face