Следва

Best Practice in Town: Без грам риск от COVID, клиника само за НАС

Ревниви зодии: да не си до Лъва, далеч от Козирога и прочие

Гъделичка ли ви отвътре да разберете кои са най-ревнивите зодии? Може би точно в момента някоя дама започва сериозни отношения с някой джентълмен и иска да се убеди в нюха си…. Е, дами и господа, на правилното място сте!

Astro преди 3 години

Ревнували ли сте някога? Или може би сте били във връзка с ревнив партньор? Един от най-големите проблеми, които могат да се случат в една връзка, това е ревността. А ревността е страх от чуждо превъзходство, чувство на яд и още куп неприятни емоции, които се свързват с нея.

Избликът на ревност може да завърши с това цялата връзка да отиде „на кино“, а също и да извадят една агресивна част от нашите характери. Но да, мили хора, не всички хора страдат от ревност. Това чувство е свързано много дълбоко с нашата същност, а тя от твоя страна пък с нашия зодиакален знак. И както има знаци, които са по-склонни да бъдат неверни във връзките или да се вманиачават, така и някои са по-предразположени да изпитват ревност.

Ето че дойде моментът на истината и сега ще ви представим петте най-ревниви представители на зодиака.

Скорпион: Хората, родени под знака на Скорпиона, са доста страстни и обсебващи в любовта. Те са тези, които обичат докрай, до полуда, но в същото време могат да мразят от дъното на душата си. Изключително амбициозни са и имат засилено чувство на принадлежност към половинките си. Дори за секунда да усетят, че им се изплъзват от ръцете, те стават много ревниви… а ако разберат, че са измамени и има изневяра, никога не прощават.

Риби: Рибите са едни от най-недоверчивите знаци в целия хороскоп. Коства им много да се доверят на останалите хора, тъй като се страхуват, че ще се възползват от тях. Този страх автоматично отключва ревността и несигурността. Интересно е, че рибите са твърде емоционални, но от време на време преувеличават емоциите и ревността си, за да получат нещо в замяна.

Овен: Както всички знаем, Овните са родени под стихията на огъня и това ги прави невероятно страстни. Палят бързо, имат къс фитил и често проявяват чувство на собственост към любимите си хора. Имат набито око и нищо не им убягва: няма да допуснат някой „опасен“ да навлезе на тяхна територия и това излага на опасност техните любими.

Козирог: Най-любимото нещо на Козирозите е да бъдат обожавани от половинките си. Ако почувстват, че не получават достатъчно внимание, представителите на този знак започват да подозират и да се съмняват. Тези хора са спокойни и дисциплинирани, но лесно могат да се вманиачат в партньора си и в това да бъдат заедно постоянно… и ето тук се появява ревността. А пък и трудно можеш да ги излъжеш.

Лъв: Стигнахме и до най-горделивата зодия. Лъвовете обаче са и доста силни духом. Тъй като имат твърде голямо его, те не толерират по никакъв начин измяната и започват да се съмняват и да не вярват. И да, с доста отворено съзнание са, но не дотолкова, че да приемат това, че някой ги е измамил.

More Astro