Следва

А колко смислено можеше да е: гол благотворителен календар по български

За последно: Мелания Тръмп посрещна елхата в Белия дом

Само на нас ли ни изглежда мега-свежа?  

Celebrities преди 3 години

Смеем да твърдим, че изтичат последните месеци на Мелания и Доналд Тръмп като господари на Белия дом, предвид факта, че повечето релевантни медийни агенции в САЩ известяват сигурна победа на Джо Байдън. 


Джо Байдън: много драма, още повече амбиция


Продължавайки все пак традицията като Първа дама, Мелания за поредна година посрещна голямата елха, центърът на празничната украса в президентството. Дървото, високо 5 и половина метра, бе докарано с подходящо украсена каляска. 


Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго


50-годишният бивш модел позира пред обективите на ресорните фотографи с широка, по-свежа от обичайно усмивка, облечена в приказна черно-бяла комбинация. Черно-белият пепит на мантото е подписан от Баленсиага, а дългите фини ръкавици - от Ботега Венета.

Нюансът на косата е идея по-светъл, а блясъкът в очите - невиждан от поне 4 години насам. Каква ли тежест пада от раменете на тази прекрасива жена?  

 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.