Следва

А колко смислено можеше да е: гол благотворителен календар по български

За последно: Мелания Тръмп посрещна елхата в Белия дом

Само на нас ли ни изглежда мега-свежа?  

Celebrities преди 3 години

Смеем да твърдим, че изтичат последните месеци на Мелания и Доналд Тръмп като господари на Белия дом, предвид факта, че повечето релевантни медийни агенции в САЩ известяват сигурна победа на Джо Байдън. 


Джо Байдън: много драма, още повече амбиция


Продължавайки все пак традицията като Първа дама, Мелания за поредна година посрещна голямата елха, центърът на празничната украса в президентството. Дървото, високо 5 и половина метра, бе докарано с подходящо украсена каляска. 


Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго


50-годишният бивш модел позира пред обективите на ресорните фотографи с широка, по-свежа от обичайно усмивка, облечена в приказна черно-бяла комбинация. Черно-белият пепит на мантото е подписан от Баленсиага, а дългите фини ръкавици - от Ботега Венета.

Нюансът на косата е идея по-светъл, а блясъкът в очите - невиждан от поне 4 години насам. Каква ли тежест пада от раменете на тази прекрасива жена?  

 

 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.