Следва

Lunchtime Shopping: Аксесоарен рай от CK

Чудим се дали ни харесва: на Кайли Дженър бархетното банско костюмче

Tutto fuori

All fashion преди 3 години

Забелязали сме, че починът да гледаме, избираме и пазаруваме бански костюми ни напада доста енергично в началото на зимата. Едната причина е, че в този момент от годината, добри парчета могат да се намерят на нелоши цени, а втората очевидно е силно емоционална и касае носталгията по лятото.

Видимо от същите стремежи се вълнува и 23-годишната бизнесдама и звезда на Инстаграм Кайли Дженър, която, освен останалото, е известна и с любовта си към разкрепостеното облекло. Дрехите, които звездата си позволява да носи, са от типа, който мнозина други модни светила и провокативни знаменитости не биха си и помислили. Дори банските, които сестрата на Кими си харесва, са от типа олеле-майчице, в смисъл на жестоко провокативни.


78 кадъра от трансформацията на Кайли Дженър


Кайли, както останалите жители на калифорнийското крайбрежие, в самия край на есента все още се радва на ласкавото слънце и плажния отдих. Сезонът на банските за нея все още не е хлопнал кепенци.

На 23 ноември 2020-та мацката очевидно е решила до иде на плаж, облечена в един от най-шантавите бански от, допускаме, умопомрачителната си колекция.

Звездното fashion светило избира стегнат модел, изработен от кадифе в сиво-кафеникав оттенък. На пръв поглед, материята и сравнително дебелите презрамки навяват мисълта, че изборът е направен от дама на определена възраст, визираме по-напреднала, или от момиче, което цели да прикрие някои недостатъци на фигурата си. Но монокините на Кайли имат толкова смели разрези на бедрата и корема, и толкова пищно внушение в горната част, че банското костюмче всъщност едва покрива интимните части на тялото и позволяват да възкликнем за втори път с "олеле-майчице", предвид огромните дадености на Кайли в горната половина на торса.

Очевидно, младата дама дотолкова си се харесва в този костюм, че не се удържа и си прави няколко селфита за профила си в Инстаграм. "Всичко е наред", лаконично пише под поста Кайли.

Феновете, многомилионни, изпадат в небивал възторг. "Направо задмина себе си", "Кайли, момиче, ти си богиня", "Бански, от който се вижда всичко", "Кралицата на плажовете" са само част от хвалебствените коментари под поста.

А ние се чудим дали все пак да си вземем банско костюмче като на Кайли - секси е, да, ама не сме сигурни.

Помагайте в анкетата:

Анкета

Чудим се дали ни харесва?

More All fashion